• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Igår damp våra inbjudningar ner i brevlådorna hos de 'utvalda' ;)

    Min moster ringde på kvällen o gratulerade. ett par kompisar messade, men annars var det lugnt. Däremot hade en del ringt till mina föräldrar eftersom det var deras namn tillsammans med m2b's föräldrar som stod på inbjudan...
    Min gamla farmor var glad men mest bekymrad över att hon inte hade något att ta på sig..Herregud vad stressigt - det är ju bara 4 månader kvar.... :D

  • helmina

    TezzAmore
    Nej med 3-D kuddar (distanser) så att det blir lite djup på det

  • helmina

    MissPhoenix
    Drottninggatan 71 för att vara exakt. dom har ganska liten skylt som sitter lite skymd så man får nästan gå förbi det innan man ser det. Sen är det ju inte riktigt den delen av drottninggatan som man brukar gå på :) Titta även på www.formatpapper.se lite inspiration samt öppettider..

  • helmina

    Läste i Kungälvs-Posten att det ska vara bröllopsmässa på hotell Fars Hatt den 24e februari. Skulle vara modevisning mm kostnad 75 kr pp.
    Egentligen tycker jag att sådana tillställningar inte brukar ge så mycket men kanske att vi går nu när det börjar närma sig. Ska se om jag kan luska ut vilka utställarna är först bara..

  • helmina

    Nu har jag frågat tre olika frisörer men ingen är intresserad av att jobba misdommardagen, förstår dem förvisso men irriterande för mig.

    Hur går det för er??

  • helmina

    Vi två 07

    HEJ!!! det var ett tag sen ja... :D
    Tråkigt med två inbjudningar på samma dag men tur att det inte var samma dag som er som dom skulle gifta sig.

    Vi skickade ut våra inbjudningar i förra veckan på alla hjärtans dag, så nu vet alla att vi ska gifta oss. Har faktiskt inte bekännt för M än om varför vi var o fikade tillsammans (den riktiga anledningen ;) ) men träffar henne i helgen så då får jag nog berätta. Hade lite ont i magen över nödlögnen i somras... hahaha

    Hur går det annars med all planering? Hur ligger ni till. Vi fick till slut hittat oss en lokal som vi är nöjda med (kode ifs lokal lunnevi i kode) tyvärr blir det nog lite långt att åka häst o vagn dit men vi har lite andra förslag på transporter.

  • helmina

    Någon som ska på mässan på fars hatt, kungälv idag??
    Vi kanske åker förbi om vi hinner, men vi har en del andra ärenden idag. bla titta/ev köpa kostym till m2b :)

  • helmina

    Någon som var på mässan idag? Jag hann inte dit men däremot köpte vi kostym till m2b idag. Jättesnygg grå tigerkostym... han blev ursnygg :D

  • helmina

    Här har det varit tyst ett tag... händer det inget längre??? Vi har stått still lite i planeringen ett tag, men nu har jag tagit mig i kragen o pratat med en gammal klasskompis som gör bröllopstårtor o hon skulle mycket väl kunna tänka sig att göra vår så där är ett problem mindre...:)

    M2B hämtade ut sin kostym igår efter att de hade lagt upp o tatt in lite överallt ;) vill ni veta hur den ser ut??? Såg ni melodifestivalen i lördags?? Måns Z hade en så gott som likadan - såg till och med i tidningen att det var en tiger så det kanske var samma.

    Jag har även satt mig o börjat pula lite på bordsplaceringen, vet att de flesta kommer det är vara 2-3 familjer som inte svarat. Vi lurar lite om vi ska bjuda in ett kompisgäng som vi träffar ibland (typ föräldragruppen) men det blir så himla många barn om alla tar med sig (vilket jag iofs inte tror)en vi måste ta en titt i lokalen o se hur vi ska duka så att alla får plats först..

  • helmina

    Jädissen

    Spännande :D:D:D

    kramar tebax

  • helmina

    HarElis

    Vi kommer förmodligen ha det 'traditionella' med ett honörsbord o två eller tre tungor. ev flyttar vi ner den mittersta tungan en bit så att alla kan se oss ordentligt ;) och sätter ett par pallar framför oss så den som vill kan komma o prata lite. Eftersom vi har buffe kommer det ju ändå blir lite rörelse under middagen...

  • helmina

    Den resan låter inte så tråkig... ;)

    Hoppas ni får det underbart.

  • helmina

    Inte långt kvar nu Jädissen... Allt under kontroll???

  • helmina

    Idag beställde vi ring till mig. En nätt guldring med 0,10 diamant uppepå i en infattning... vet inte hur man förklarar - men jag är supernöjd, är inte intresserad av massa bling bling ;)

  • helmina

    MissPhoenix

    Har försökt att maila dig - utan svar...

  • helmina

    petra74

    Den var jättefin, gillar verkligen snörningen i ryggen :)

  • helmina

    Gärna träff, men bestäm ni andra så hakar jag på om jag kan...

  • helmina

    Åh vad roligt. Återkom gärna med en fullständig redogörelse :)

    GRATTIS!!!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5