• brud/aug

    Örebro-brudar/brudgummar

    Här e en till som gifter sig i sommar, nämligen den 25/8!!

    Almsteds (stavs det så?, den i hörnet på köpmangatan vid stortorget)ska vi ta i från..min bukett, tärnans bukett å grabbarnas lilla blomma skulle gå på tusen spänn. De var inte så farligt...

  • brud/aug

    Ville bara kolla med er brudar hur ni ska ha håret?

    Jag har valt att göra sminkning på face å de kostar ca 800 kr, sen vill jag bara ha lockar så min tärna har lovat att fixa min bröllopsfrisyr... kanske hör till att jag inte e så petig med saker men anser att hon lika gärna kan göra lockar som en frisör kan...( ok lite snålhet e de me)hoppas ni alla hittar bra frisörer:)

  • brud/aug

    Marcus Brud

    Ja har ni skickat inbjudningarna än? Alltså vilka är de andra 20? Om de är era släktingar och vänner så ska de ju förstå..annars är de bara själviska..det är eran dag och då är det ni som bestämmer!! Jag skulle bli jätte glad i fall jag blev bjuden på vigsel och lite mat efter..sen är det upp till brudparet anser jag!!! Har ni fått några reaktioner än? Hoppas allt går bra, stå på er det är eran dag!!

  • brud/aug

    Marcus Brud

    Hur har allt gått? Vi har oxå skickat ut våra inbjudningar (för ngr veckor sen) å vi har fått 50 ja, bara 50 kvar. Har bjudit ca 100 st å tror att alla kommer! Så min man2be känner av stressen...men jag e lugn som en filbunke.. Men jaha fröken inga säger ju att de e lite stressigt nu (en månad innan) ja då får vi ta det om ca 3 månader då...just nu känns allt ok. Hoppas kyrkan e bokad bara:)

    kram

  • brud/aug

    Hej alla blivande!

    En till som gifter sig 25/8!!!Hoppas allt går bra med era planer..här rullar det på...hälften har tackat ja, bara 50 kvar:)La till mig i listan!!

    Fröken inga: 9 juni 2007, Vibykyrka
    Enamorada: 7 juli 2007, Tiveds kyrka
    Marcus brud: 25 augusti 2007, MikaeliKyrkan
    brud/aug: 25 augusti 2007, Mosjö kyrka
    Zynx: 15 september 2007, Sälen fjällen.
    Sjatir: 31 maj 2008, Tysslinge Kyrka

    Ha de bäst!

Svar på tråden Örebro-brudar/brudgummar