Inlägg från: fröken inga |Visa alla inlägg
  • fröken inga

    Örebro-brudar/brudgummar

    Ja, här får man betala omkring 300 spänn om man vill till en flashig salong.

  • fröken inga

    Har bokat tid för naglar och solbränna på nailfashion nu. Någon som har erfarenhet av dem?

  • fröken inga

    Är det nån av er ska ha en proffsfilmare på bröllopsdagen? Jag har inte hittat någon bra... Några tips?

  • fröken inga

    Är det någon som har idé på en morgongåva somj inte kosta tusentals kronor?

  • fröken inga

    forsfors
    Om du har möjlighet så uppskattar de om du bokar tid. Det kan ju vara så att flera brudar knallar in samtidigt och då får ju den som bokat företräde.

    Jag varit på båda och tycke att brudspecialisten var trevligast. Men white night har massa fint som man inte bör missa så gå till båda ställena om du vill.

  • fröken inga

    Vart i örebro köper ni grejer till dukniningen? Förutom ikea då... behöver lite tips!

  • fröken inga

    Gullan
    Ska göra provdukning i helgen. Ska införskaffa olika dekorationer och se hur det ser ut. Dukar kör vi nog antingen med lakan från ikea eller beställa färgad lakansväv över nätet.

    Ska nog ta en sväng på stan och ut till marieberg och se om jag hittar nå snygga grejer att duka med. Lågprismagasinet har säker en del. KOmmer testa med trollhassel och lite sånt också.
    www.familjeliv.se/hem/froken_inga/galleri.php

  • fröken inga

    Örebrobrud
    Ja, tack för tipset. Det hade jag verkligen inte tänkt på!

    Någon av er som valt tapet som löpare? Vart köpte ni det och vad kostar det? Blir det billigare än tyg?

  • fröken inga

    Kaffe&pralin i örebro

    De kan göra riktigt snygga grejer!

  • fröken inga

    Är det föresten någon som köpt gilliga tapeter till löpare i örebro. Letar chokladbruna, gärna med ornament eller annat mönster.

    Tips på vart jag hittar det för 200 kr/rullen?

  • fröken inga

    Marcus brud
    Gick precis egenom en sån period du verkar va i nu. Slappna av. Folk kommer inte dit för att dricka alkohol. Reagerar de negativt först så kommer de över det om fem minuter. Folk förstår att ni inte bjuder alla ni känner. Även om det känns som de tar illa upp så är det få som gör det.

    I min kris fick jag panik över likknande saker. Sen sa nån till mig. "Fan Frida, lugna ner dig. Allas liv kretsar inte kring att gå på ditt perfekta bröllop.Du inbillar dig 80% av allt" Har kommit på att han hade rätt. Har jag skrivit fel i inbjudan så tänker en annan person på det i två sekunder medan jag ligger flera nätter i sträck och undrar om alla tycker att det här bröllopet är misslyckat.

    Köp lite choklad och unna dig en stund då du bara myser i tanken att du ska gifta dig. Inte i kalaset, klänningen eller något sånt. Bara det faktumet att du ska bli fru till mannen du älskar.

    Oj, vad flumfilosofisk man blev här då. Har en månad kvar till mitt bröllop så det här en nog nästa nivå i storhetsvansinnet. Haha

  • fröken inga

    Marcus brud
    Ja du, nu är det verkligen helt hysteriskt. Får greja med bröllopet varje dag. Nu är det mest roliga saker kvar men det kommer ju skäppar i hjulen lite nu och då. Är bästan lite trött på bröllopsgrejer och ser mest fram emot själva vigselakten.

    En sak kan jag säga: Det är helt sjukt befriande när man slutligen måste ta beslut för saker och ting. I flera månader har man grunat över frisyr, dekorationer, fotografier, detaljer... Det är befriande att slutligen bestämma sig och veta hur saker ska vara.

    Hur långt har ni kvar?

  • fröken inga

    Marcus brud
    Spännande, ni har mycket kvar. Vi har fyra värdar och en hel hög med folk som hjälper till i köket. Vi firar i en ladugård på övervåningen. Köket ligger i en annan byggnad.

    Ingen värd. Vem håller i underhållningen? Eller låter ni folk gå upp till micken på eget initiativ? Vem tar ut smutsdisken och allt sånt? Det låter lite klurigt men går säkert bra. Se till att du har någon som ser till att allt blir gjort bara. Så du själv slipper springa ut i köket efter hjälp.

    LÄste om en tjej för nåt år sen här på bt som funderade på att låta alla gäster diska sin egen tallrik i köket. De hade dresscode och ca 90 gäster. Det hade nog blivit kaos.

  • fröken inga

    Marcus brud
    Wow, vad spännande. Så de tror bara att de ska på middag än så länge. Kul att överraska sådär.

  • fröken inga

    Grattis!

    Vi kan ju göra en lista. kan vara kul att se hur många vi är

    Fröken inga: 9 juni 2007, Vibykyrka
    Sjatir: 31 maj 2008, ?

    Fortsätt fylla på i tidsmässig ordning

  • fröken inga

    En fråga. Är det nån av er som gått och gjort brun utan sol i örebro? Någon som varit på nnailfashion? Där tar de bara 200 :- för hela kroppen.

  • fröken inga

    Gerda
    Long time no seen. ;)
    Vi hämtar min ring från värdering idag. Den är köpt i thailand.

    Hur gick det för er? Ska ni också försäkra ringen?

  • fröken inga

    Vi har inte hämtat utvärderingen ännu så vi får väl se hur nöjda vi blir. Vi har certifikat och allting. Vi hoppas att stenarna ska vara värda vad vi betalat för dem och kanske ett par kronor till tillochmed.

    Vi kanske springer på varandra på ringströms sen om det är dit ni ska. *KOmmer spana in alla äkta par*

  • fröken inga

    Gerda
    a just det, det minns jag nu att du gör.

    Vi hämtade vår utvärdering igår. Vi betalade 2300 kr för ringen på en fabrik i thailand. Utvärderingen sa att den är värd 4000. Snacka om att vi gjorde ett kap! Nu ska den försäkras.

Svar på tråden Örebro-brudar/brudgummar