• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ... hängt på BT galet mycket!

    Här kommer en fjärde tråd på samma tema som de tidigare... nr 3 stängts strax av på grund av åldersskäl! Hoppas ni hittar hit allihop....

    För mindre BT-beroende har vi ju INTE blivit.. eller??!

    Dags att fortsätta vår fantastiskt givande pladder hörrni!!

    Välkomna alla BT lister!

    på er!

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4
  • MuffinsTönt

    Fniss!

    Va gullig du är Vickan!!! :p

    Kan ju för säkerhetens skull pompoma så att läraren kan va snäll med rättningen. :?

    Va på jakt efter klänning till bröllop. *suuck* Labbmuss anpassade klänningar är MKT sällsynta här.

  • viktualia

    Muffins - har du spanat i min favvo affär Sasch i Kompassen?!? *tipsar*

    Jag har fyndat flera stycken riktiga favoritklänningar där!!

  • MuffinsTönt

    Hmm...

    Jag vet att jag har gått in där. Men tror jag gjorde bara en sväng. Kollade inte så noga. Var nog fortfarande tom i skallen efter tentan.

    Ska kolla igen!

    btw - Hur ser klänningar för sommarbröllop ut? Är det aftonklännigar eller är Sash eller MQ/Sisters aktiga ut?

  • Ms K

    Borde finnas en "JAG ÄR HELT SLUT OCH MÖRBULTAD-OCH VILL BARA KOLLAPSA"-smiley, eller hur?

    Igår, märkte jag, när jag skulle ta fram mitt pass från sitt sedvanliga ställe... surpriiise, näpp, där var det inte. Vända upp&ner på hela lägenheten. Näpp. Puttsväck.

    Kolla upp hur jag ska kunna klämma in att fixa provisoriskt, att provisoriskt pass funkar i slovakien och ungern, (österrike och tyskland är ju med i schengen så det oroar jag mig inte för), labourday= inget har öppet... bläääääää. Dom har chockhöjt priset (980 pix, där rök skatteåterbäringen) och jag har en lucka på 3 timmar i malmö i morgon när det måste göras, innan jag åker till kastrup. Gaaaaah - streeeeess... För i stockholm har dom då slutat göra provisoriska pass - det får man åka ut till arlanda för! sick.

    Som tur var var alla mina studenter idag jätteduktiga och snabba, så jag har iaf hunnit ringa och kolat allt idag, och kommit hem i tid så jag hinner packa i ordning i kväll. För här ser ut som ett bombnedslag som jag rotat

    Jag har varit så överstressad att nu har jag fått knockout och sitter helt passiv ist. Bara kollar rakt fram som värsta psykbrytet och slår mig själv i skallen med en stekpanna emellanåt, slarvmaja!!!

    Men - huvudsaken är att det löser sig, det får vara värt varenda korvöre, för i morrn SKA jag till meine Liebe! Ska bli typ seklets mest mysiga vecka. Damn så mysigt det ska bli! Jag får leva på luft och kärlek helt enkelt.

    Kollar väl in här sinsemellan, och pejlar läget. Ville mest in och säga puss&kram till er alla, och hoppas ni haft en härlig valborg och 1:a maj!

  • Telemarkgrrl

    Men Ms K, vilken dramatik!! Hoppas att det ordnar sig med passet och att du får en wunderbar vecka med der Liebling nere i Österrike! Ååååh, gå på café Sacher och tänk på oss! *dreglar* Wiederschauen, Ms K!

    Muffins - dresskoden kan ju se olika ut beroende på vilken nivå brudparet vill ha men antagligen passar det utmärkt med en sommarklänning a la MQ. Kanske med en fin sjal över axlarna och så ett fint halsband.

  • viktualia

    Matskedgumman - vilket kaos!! *kramar om och hoppas du känner stödet från tråden*

    Muffins - som Telestubben skrev så beror det på vad det står för klädkod på inbjudan. Det vanligaste är att ha klädkod Kavaj och då funkar snyggare klänningar från Sasch, MQ och Sisters.

  • MuffinsTönt

    Ms K
    Du är en riiiktig drama queen. :D

    Telis&Vickan
    Klädkoder, jag vet... Har faktiskt lärt mig en hel del sen jag börjat hänga här. Så det så! :D

    Skämosido, dem har ingen klädkod. Kom i ngt fint, sa hon. :o
    Jag kan ha ngt vitt om jag vill. Och dem flesta män har mörk kostym. Min grabb trodde han skulle behöva springa efter en ljus kostym. Tur att jag inte behöver köpa en aftonblåsa. Ska se om jag har nån passande klänning hemma som jag inte har hunnit använda. Har en tendens att köpa mer än vad som behövs. Så kan jag lägga dem pengarna på deras bröllopspresent.

    Kan knappt vänta tills hon ska få den! :D

  • Makens Pela

    God morgon flickor!

    Tänk att dagar man tror ska bli lugna och stilla kan bli så hektiska...och ändå skulle jag inte åka utomlands! *ler*
    Hoppas det löste sig för dig MsK!

    Har trott i en veckas tid att jag har legat hur bra som helst till i jobbplaneringen men igår kommer det fram att datum är flyttade...och har jag som står för 95 % av programet fått veta det?? Nej då, varför det för? Det vore väl dumt att säga det till Pela, då skulle dom ju kunna få jobb på halsen dom med...*suck*

    Tihi,på tal om nykära Oms, min man och jag bråkade i måndagskväll, av någon outgrundlig anledning...tror mest att det behövdes härjas lite för varken han eller jag kan komma på idag varför det blev som det blev...men till saken. Efter det har vi blivit som nykära igen. Det är så härligt underbart..*s*
    Tänk vad lite gruff kan ställa till det *tihi* Jag är trött idag

  • MuffinsTönt

    Morrn Morrn!!!

    ja Pela, hoppas det löser sig ändå.

    Fniss! Kärlek börrjar med bråk sa man när man var mindre. Fast själv vet jag inte om jag vill tjafsa. Känner mig ändå lite nykär. :D

  • Zozo

    Morning Girlsen..

    Ms K.. Har du verkligen letat överallt? Mitt pass försvann under en sommar i Frankrike och danskarna ville inte släppa in mig fran Tyskland... Suck!
    Vi hittade passet flera veckor senare när en kompis städade sin bil. Det lag under mattan pa passagerarplatsen bak, där jag tydligen tappat det...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4