• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    hej allihopa! Nyklippt Zozo här.. och det blev vâl ganska trevligt, fôrutom att jag just insett att jag nu har samma frisyr som när jag var 5, pa 70-talet.. "I'm goin' back to my roooots trallaldida"
    Men fy farao vad dyrt! Ska det verkligen kosta 62 euro att klippa sig?? Jag betalde hâlften i Paris! (Och da ingick toning) Shit!

    Jag var ute och at middag med Sweorna igar, dvs svenskor i utlandet. Naja, det var första gangen jag var med eftersom jag inte är sa förtjust i sadana organisationer, men nu maste jag ju skapa ett nytt nätverk pa nagot vis.. Det var ganska trevligt, trots nagra riktiga arketyper till svenskor... brrr! Men en hel del trevliga personer med.

  • Zozo

    Omsan , jo jag tycker det är hela grejen med att flytta till ett annat ställe/land.. att integrera sig i samhâllet och sättet att leva just där (och det da naturligtvis utan att acceptera allt bara för att det ÄR sa), men jag har sa HIMLA svart att första dessa tjejer som bara följer med maken till annat land som nagot slags hembiträde och bihang och som alls inte tar till sig kulturen utan bara umgas med svenskar, gar till svensk frisör etc Jisses, det var tjejer som har bott här i 5 ar och varken pratar franska eller tyska! Hur GÖR de??

  • Zozo

    Nja, vissa kan nog förverkliga sig själva även om de är "bara" hemma och tar hand om barnen, det är inte det jag menar. Det är liksom hela paketet..

  • Zozo

    Eller som farmor som alltid sa "Det gar över tills du gifter dig".. Hur kul är det när man är 5...?

  • Zozo

    Här hänger askan i luften, men än är det fint...

    Här är ultralugnt idag.. allt bara ligger och väntar pa att det ska bli fredag och DA börjar folk vakna..

  • Zozo

    Jag hade sparat halva min lunch till nu. Det var dagens bâsta..

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4