• Ms K

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    mäh

  • Ms K

    Så, nu funkar gröna gubbarna

    Jag har varit sååå upptagen
    Men Im BACK! From NU!

    Idag höll jag mitt "halvtidsseminarium" - samma sak som licensiatexamen... Var såå nervös men f*n så j*vla bra det gick (ursäkta grovheten) Fick så mycket beröm och jag är übernöjd!!!

    Senaste veckorna har jag undervisat en grundkurs i biokemi - första gången, så jag har jobbat, räknade jag ut, i genomsnitt 10 timmar per dag !!!!!! + helger!

    Är i desperat behov av ledighet nu - det har jag sannerligen förtjänat - så jag ska åka ner till österrike till älsklingen om en vecka och stanna 10 dar. Ska bli riktigt nice!

    massor med mer som har hänt med... måste komma ihåg allt...

    men viktigast - nu jädrar anamma ska här bröllopsplaneras - FÖR VI HAR BESTÄMT DATUM!!! Svärföräldrarna letar lokal som bäst nu! TJOHOOO

    KRAM på er allihopa - ni ska veta att jag tänkt på er! Och saknat BT

  • Ms K

    Omsan: Nädå, jag är inte så lättskrämd Åh så roligt att se er alla - allt bra med dig? Allt är jättebra med mig (nu när allt jobbit börjar lugna sig *pust* )

  • Ms K

    Hej vicky! Gick det bra med scoutandet? Ni slapp väl regnet iallafal, även om det var lite ruggigt väder förra helgen?

    1101 kuvert? voj voj - hoppas du slapp papercuts Fick ett igår när jag satt och rättade labrapporter, shit så otrevligt det r - en enormt hemsk upplevelse. Huvva för papercuts (vad kallas det på sv???)

  • Ms K

    måste jobba lite nu innan vi ska fira min presentation lite på puben sen - kollar in lite senare. Hehehe och ni - i morgon ska här bli seriöst BTande från denna miss jag har ju lite återhämtning att göra på den här fronten

    Har haft som relaxsysselsätning att göra små pärlhjärtan på ståltråd senaste tiden. Har blivit nått hundratal nu. Funderar på att sätta dom med sidenband på inbj.korten, eller kanske ha vid bordsplaceringen eller nått. Sen har jag smygsnokat på vigselringar!!! åh, det är enormt härligt att ha börjat sätta den här bollen i ordentlig rulning nu. Då är ju mitt BTande mer legitimt också - eller hur?

    Kram kram på er allihop - ses om ett tag

  • Ms K

    vicks: aha - men storstadsdjungeln kan ju vara nog så spännande Blå hallen var jag också i för ett tag sen. Fint där - men du - varför kallas den "blå"???? Fattade inte det...

  • Ms K

    Yo sis hola! jag håller med, råttor är sååå söta (Det är ju moi som ä labråttan hehe)

    vicks: Aaaaaahh ahaaaa (borde finnas en smileygubbe med en glödlampa ovanför skallen *insikt*)

    Har käkat underbart god cocos-curry-corn-blomkåls-gryta och filodegsknyten med fetaost+spenat! MUMS!!! Och tre glas kallt vitt underbart gott vin. Så nu ska jag vingla hemmåt på min cykel

    Puss & kram alla - å vad jag är glad att va tebax!

  • Ms K

    vickan: Ich LIEBE hoummus!!! Har det typ som mitt vardagspålägg på mackor (passar utmärkt med skinka, kalkon, ost, tomater, you name it!) Och dessutom innehåller kikärtor enorma mängder av olika B-vitamin och dessutom viktiga järn, zink, selen och magnesium (tror jag det var). Supernyttigt mao!

  • Ms K

    hola muffins! : Hummus är mosade/söndermixade kikärtor som en smet, blanda i lite olivolja, sesampasta/olja, vitlök, finhackad persilja, pressa i lite citron och salta = hummus. Finns en massa olika receptvarianter, men det är tha basics iaf.
    Det är gott! Supergott!!!

  • Ms K

    morning gals!

    GraaaaAATTIS MUFFIN! POMPOMPOM (morgonkaffet skvätter hit och dit)

    hmmm- tomt i muggen, fyller på med lite skumpa - bästa starten på dan!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4