Inlägg från: Sister of the Night |Visa alla inlägg
  • Sister of the Night

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Vicks

    Mmm, det är nog inte alltid så lätt. Varken för föräldrarna eller ätteläggen! Från båda hållen råder nog ganska ofta en famlande idé om att det inte finns nåt nedanför midjan hos de andra. Med den lilla haken att föräldragenerationen ju känner sig tvungna att "behandla ärendet" och "ta ansvar för infon". Min egen mamma var inte särskilt bekväm i rollen som samlevnadsupplysare - men försökte så gott hon förmådde... Det mesta gick dock att nysta ut med hjälp av böcker :)

    Jag kanske var ovanligt tillitfull som tonåring, jag vet inte, men jag hade inga problem med att berätta hemma att jag åt piller.

    Men jag håller med, det var rätt taktlöst sagt. Men kanske din mamma inte visste hur hon skulle "avklara" detta?

  • Sister of the Night

    Hihihi, Oxar.... :D :D :D

    Lite för insnöade på det praktiska ibland! *blinkar menande åt Muffins håll;) - hur är det egentligen...?*

    Klart att det låter krångligt med flytt och graviditet... men knappast omöjligt! Du har ju varit gravid förut, du vet ju hur det "ska" vara! (Själv skulle jag nog vara ack så nervös....!)

  • Sister of the Night

    Hoppsan, där var mugglesfan igen! *ler och vinkar* :)

    Jag får nog ändå instämma i kören som menar att det är bättre att föräldrarna ändå tar upp såna saker än helt förtiger dem. Visst, det kan vara "pinsamt" i vissa åldrar (haha, för föräldrarna också, skulle jag tro! :D), men ändå... Bättre att låta "ungen" (nåja) förstå att även detta går att diskutera, om det skulle behövas.

    Zozo - dina päron verkar vara rätt skapliga pedagoger! :)*höjer en tumme*

  • Sister of the Night

    Glömde skriva att Jaaaaaaaaaa, KP rockar så fett, så fett.... ;) :D

  • Sister of the Night

    Tellis - MOAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!! *avgrundsgarvar rått* Tänk att DET, just DET påstår min sambo också!! Han kan under inga som helst upptänkliga eller synbara möjligheter i sin vildaste fantasi FÖRESTÄLLA sig något ens tillnärmelsevis så vridet, snefuckat (aaaahhh... hahahaha) eller totalt världsfrånvänt som att han PÄRON skulle ha haft sex någon endaste gång under hela den passerade världshistorien :D :D :D

    Det roliga var att en gång -för ungefär tusen år sen-, så vidrörde svärmor (i ett lite festligare sammanhang inkluderande glas om ni hajjar galoppen) att hon och svärfar.... Det hela var inte särskilt djupgående eller märkvärdigt tyckte jag men jag tyckte däremot att det hela var lite rart sådär, så jag fick nån idé om att vidarebefordra infon till sambon...HÄPP! Där stötte man på patrull minsann :D :D :D Därom ville ha ICKE äga kännedom.

    Tja, det var faktiskt i den vevan jag insåg att detta var ett MYCKET tabubelagt ämne för hans del *tokfniss*

  • Sister of the Night

    Hmmm.... efter att ha läst Omsans MYCKET förtydligande utlägg så får sambon plötsligt en helt ny förståelse från min sida.... Det LÄT inte vidare kul faktiskt (även om jag skrattar rätt gott här :D)

  • Sister of the Night

    Vickan

    *kvidgarv* :D :D :D :D :D *snörf snörf* :D :D :D :D :D

  • Sister of the Night

    Själv är jag hemma redan... *tycker lite synd om Vickan*

    Zozo
    3 ggr :D

  • Sister of the Night

    Tellis

    :D :D :D Först måste jag ju liksom erkänna att jag tagit upp saken i Tråden *fnissar*

    Så fort jag mutat honom tillräckligt så.... eller kanske kan framföra hälsningen medan han sover...?
    Haha, för det är ju ingen direkt lysande idé att PÅMINNA honom om eländet!! :D :D :D :D

  • Sister of the Night

    Nenne din spjuver - jag är SÅÅÅÅÅ vansinnigt avis på dig för att du har en BALKONG att trixa till med en massa blommor och grönbladiga saker och whatever!! Vi HAAAAR inte ens någon j*kla balkong - inte ens en liten fransk. DÄÄÄÄÄR kan du väl ändå snacka total MISÄR??????? *lassar på med Nennes nymyntade sega röda gubbar*

    Och Sister som ÄÄÄÄLSKAR att ruinera sig och sambon i den ljuva sköna maj... :( :( :(

    VickisPickis

    Åh, välkommmen att gråta ut i Mulliga Vädurars Intresseförening! :( jag fattar inte heller (eller jo, det gör jag ju, egentligen) hur jag kunde bli så här ENORM!! I likhet med dig så har jag en karl som gillar allt han ser i viket fall (och det är ju en hel del, höhöhö *försök till humor*) men JAAAAAG är inte fullt så nöjd!! Så Yes girl - jag fattar da problem!

    I mitt fall heter nog lösningen mindre snansk å mer promenera. Men jag sitter ju här med min synkade trådmens och tycker allt är överjobbigt.... :(

    I dagarna är det Husvisning i Our Hole. Funderar på att gå bara för att Vickans "Gå-på-visningsprat" har influerat mig. Man måste ju öva, hahaha! :D

    Igår däremot, gjorde vi något rikitgt rikitgt kul! Ett ganska rejält tilltaget antal mil förde oss till en Riktig Stad och DÄÄÄR mina vänner fanns det en Body Shop butk! *myser* Så nu har Sis skaffat en massa icke djurtestat jox som doftar väldigt intensivt av jordgubbe :D :D :D *snifar och myser, sniffar och myser - oj, grannarna börjar nog fundera snart :o*

    Det är kul att skämma bort sig själv :) :) :)

    Trådkram på er allihopa! På tal om "Tråd" och "Kram" och "Graviditet" förresten - läste i senaste numret av Illustrerad Vetenskap (mycket intressant tidning) att maneter förkar ig genom att hanen släpper loss sina sädesceller i vattnet, i form av långa trådar.
    Honorna ÄTER sedan dessa trådar, varefter befruktning sker i honans mage :o
    Tja, jag lämnar det fritt till er satt dra vilka växlar ni vill på detta.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4