• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    tjena tjejer!

    jag har INTE ont idag, tralllala! äter penicillin sen igår em och den har väl inte riktigt kickat i ännu så det e nog bara att det har slutat göra ont helt enkelt:)

    igår fick vi besked om att M's syster får visum till Sverige och hon kommer hit nu sista maj - hoppas hoppas att vi får lgh nu så att vi har ett rum at stoppa henne i!

    hon var jätteglad och ser verkligen fram emot det här, jag tycker att det ska bli så kul för hon e så mysig och vi har verkligen haft jättekul tillsammans och hon har aldrig varit utanför Gambia/Senegal och det är sååå mkt saker hon kommer att reagera på och fascineras av - ska bli spännande!

  • Oms

    Muffins - ja det e hon som ska vara hos oss i evigheter:D tjejen är 22 år fyllda, mkt väluppfostrad, röker och dricker inte, lagar god mat, mkt smart och har bra humor! dessutom säger hon inte nej till såväl shopping som en kväll på stan så det ska verkligen bli kul. hon var min brudtärna oxå appropå ingenting.

  • Oms

    godmorogn girls!

    har sovit sååå dåligt i natt, drömt helt sjuka drömmar o att jag o M var i samma ålder som min dotter och att vi var i samma skola och inte ville ha henne med oss hela tiden för vi var ju kära och skulle ju pussas o så;) fick värsta ågren när jag vaknade men dottern hon bara skrattade och sa att du e ju knäpp mamma - som vanligt!

    idag fyller maken 30 år! jag har precis beställt blomsterbud gör mkt pengar och så fixade jag o dottern fina grattiskort och en smarrig chokladask igår som ahns ka få idag s han blir nog lite glad iaf. i övrigt har han tvättstugan nu på fm, sen skolna och sen ska vi på O's dansuppvisning hela em/kvällen så det finns inte ens tid för en godare middag (vi e hemma till ca 20.30) men men, vi ska fira honom ordentligt 26 OCH 27 maj så det blir nog bra!

    Tubbies - hahah toasits:D:D

    Vickan - Go Vickan Go Vickan!!! du är SUPER!!!! heja heja! önskar oxå att jag tålde klor bättre än vad jag gör appropå ingenting;)

    idag har jag kort dag, imorgon ska jag på ett seminarium ocm den förändrade trafikförsäkringen och vad det innebär när den sjösätts i juli sen jobbar man bara en dag till innan långhelgen - skönt!

  • Oms

    Omsan är här!!

    men ngt VUL har jag inte fått göra ännu:( fast idag var jag o tog blodprov som tillsammans m Ultraljudet (så kallat KUB) 5 jun ska ge svar på ev kromosonförändringar hos fostret.

    så 5 jun får du vänta till:) fast vi vill inte se ngt kön, maken tycker att det är att var lite för kaxig och tror att det nog kan få sina följder och jag ser heller ingen anledning till att se. Jo ett tag gjorde jag det, ville veta rent praktiskt så att man kunde förbereda sig men efter att 2 väninnor mer eller mindre "krävt" att vi ska kolla det så att de vet om de ska spara babykäder till mig elelr skicka vidare till andra, ja då kände jag att nej - DET är fel anledning så då får det va!

  • Oms

    igårkväll ringde dottern pappa, han och tjejen hade varit på föräldrautbildningen på sjukhuset där de ska föda (SÖS) och när del 1 av den var klar så gick vattnet!! 6 veckor för tidigt! så de fick gå en trappa ned till på BB (lustigt!) och är nu i ett familjerum och väntar på att det ska sätta igång av sig självt, gör det inte det så sätter de igång henne i kväll.

    hon mådde hur bra som helst och mamma o syrra hade kommit in m grejer åt dem så hon låg i sängen o läste cosmopolitan och vilade medan han sprang runt som en yr höna:) såååå typiskt män!

    så nu får vi hålla tummarna för att det går bra! och vi som var på dotterns dansuppvisning i måndagskväll och pratade om alla som är födda i maj, haha!

    appropå dansuppvisning O var JÄTTEDUKTIG!

    hon var faktiskt så grymt bra att vi alla (inte bara familjen) blev imponerade! hon gjorde inte ett enda fel och följde musiken perfket och kikade aldrig på de andra barnen, precis som man ska. dansfröken sa sen att hon är en naturbegåvning och att hon m å s t e fortsätta m dans! KUL!

  • Oms

    Kära Omsan mår bra;) vågar knappt säga det men alla grav besvär börjar försvinna och jag börjar känna mig levande igen! så hoppas hoppas det håller i sig så at jag kan börja träna och äta rätt igen!

    idag har jag redan gått 5.000 steg då jag gick ifrån blodprovtagningen till jobbet! heja mig! ska se om jag inte ska ta mig en promenad i em oxå!

    TUbbies! - kan du promenera idag?

  • Oms

    Anne! klart bebisar kan ha alla möjliga kläder, men i det här fallet rör det sig om två mammor till två små princessor så det e mkt flickigt mode o allt m blommor och i rosa o lila typ, alla bodys har volanger och alal stumpbyxor har röda små hjärtan typ och nej, det vil jag inte ha på en kille om det skulel bli det! (och säg den man som skulle vilja det, haha)

  • Oms

    Heeeeej förresten! *att det ska vara sååå svårt att komma ihåg o hälsa, haha*

  • Oms

    fast jag tycker nog att man inte kan ha alla kläder unisex, jag menar när många av plaggen görs för att man ska se vilket kön det är (ofta är det bara kläderna som visar det i början då man inte kan se på bebisarna om det är en kille eller tjej)

    jag tycker att alla barn kan ha alla färger men det är applikationerna och modellerna som ställer till det.

  • Oms

    jag har gärna typiska tjejkläder i kombination m mer unisex kläder, så klädde vi dottern, och mkt färger! älskar förger på barn gärna, rött, oragne, gult, blått o grönt i en salig röra! det får gäran vara trosor m ankstjärt och sockor m volanger till en enkel sommarklänning och sen ett litet hårspänne i håret, eller en adidaskeps på killen till ett par justa clamdiggers (det hade iofs min dotter oxå, hon var väldigt grabbig som liten)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4