• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ja herregud dessa översättningar! Gaaah! blir galen på dem. ser jag o M på dvd så hoppar vi gäran över den svenska texten - den stör mer än vad den hjälper- däremot har jag gäran engels text på om det är en film m skottsk, irländsk eller bara svår engelsk dialket

  • Oms

    håller på att formulera ett brev åt min moster. hon har en av sveriges mest ingoranta hyresvärd som behandlar de som skit om de inte klagar - så nu klagar jag åt henne, eller jag författar brevet skickar det till henne och så får hon gå vidare med det - men det tar tiiiid - måste läsa igenom 12 brev (tidigare korr mellan mosteer o värden) och sen sammanfatta allt plus att hon självklart har kommenterat ytterliggare med ca 3 handskrivna A4-sidor....suck!

  • Oms

    men tjejer - Vim har blvit Jif - har ni helt missat debatten? det finns lite VIM kvar men det nyproduceras inte.

    Cilitbang - har jag köpt men ej luktat på, mammas fstighetsskötare använder BARA det när han rengjör ALLT och det ska vara fantastiskt bra - pröva!

    annars är favoriten tomteskur - som tyvärr inte finns att köpa längre eller tyvärr, det e INTE bra för miljön

  • Oms

    Vickan! jag kunde faktist filmrepliken -tycker den där killen e underbar!

    den filmen e bra, gillar när de lär sig sjövett i badkaret och hustrun säger - "till höger om badborsten menar du?"

    kan ni den här då?

    "Dö för faaaan tomtedj*vel!"

  • Oms

    här mås det bara bra - sprang på min äldsta väninna imorse - hon bor 6 mil härifrån och jobbar på orten men råkade ha en kurs i en lokal som ligger - hör o häpna - på min gata - tvärtemot libanesrestaurangen - hon hade glömt mobilen och kunde inte ringa o säga att hon var i krokarna men av en slump gick jag såväl senare som en längre väg till jobbet och där var hon, haha - kul!

  • Oms

    Javex? det låter som ett namn på en african american typ - de heter alltid ngt sånt där, haha

  • Oms

    ja det var ju mång avälkända märken som försvann nu, bla skona mfl då de inte e godkända. ellar var det skon? vet at jag läste om vilka som var godkända o vilka som skulle bort, Vanish skulle bort iaf!

    ingen som klurat ut ifrån vilken film

    "dö för faaaan tomtedj*vel"

  • Oms

    sodexho är riktigt bra men tyvärr behöver du gå via en städfirma för att få tag på det, pappa tog alltid hem det ifrån jobbet förut (fastighetesföretag)och det var super till allt!

  • Oms

    skona o vanis e ju tvättmedel o inget annat, de innehåller fosfater o allt m fosfater ska bort pga övergödningen i östersjön - BRA tycker jag!

  • Oms

    Vickan- grön o gul såpa är mkt bra! på mitt förra jobb använde man alltid det när man rengjorde trots att de kunde få alla möjliga medel.

    Tubbies! - men det e ju "tomten är far till alla barnen" det är när grannen kommer in och ska ha ihjäl tomten i Saras vardagsrum om jag inte minns fel, haha

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4