• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Partyt kom av sig... hm....

    Jaja... sånt kan hända.. Här har jag bland annat störts av att en kompis ringde och berättade att hon är gravid. Kära nån! Nu är det snart så att fler vänner HAR barn än inte... *konstig känsla*

  • viktualia

    Vickan är tillbaka i hålan efter en galen helg i storstan.. ha ha.. jag har verkligen mina sanslösa stunder... fniss fniss... tokseriös och jättebusig samtidigt!

    Hoppas ni haft en skoj helg nån annanstans än här på nätet - för här verkar ni inte ha varit...

  • viktualia

    Telestubben - trist att du inte fick träffa min kollega.. men hon har varit på resande fot ganska mycket de senaste veckorna så hon kanske ville vara hemma...

    Muffins - folk som inte VILL lösa konflikter utan trivs med att gnöla.... tjaaa sådana ska man undvika så länge som möjligt. Har några sådana i bekantskapskretsen och min strategi är att vara artig men ointresserad mot dem... så att jag slipper fler konflikter med dem....

    Nu är jag på jobbet.. undrar hur länge jag kommer håller mig vaken... tog ju ut mig TOTALT i helgen... men det var så HIMLA skoj hi hi hi!

    godmorgon allihop!

  • viktualia

    TigerLinn - tjo och hej! jaaa du. den här tråden har pågått sen juli förra året *fniss fniss* välkommen hit!

    Telestubben - din klasskompis berättade om klassåterträffen vid lunchen. Hon sa att hon tyckte att det var jättesynd att hon inte kunde åka, men att det var för mycket resor för henne just nu. (Hon skulle bara veta att jag sitter och rapporterar till dig.... *asgarv* )

    Muffins - kulturkrockar är tyvärr en del av livet. Och det gäller att alla parter inser att sättet att se på världen omkring dig måste vara flexibelt och att ingen tror att just DERAS sätt att se på världen är den allena rådande normen. Folk som inte fattar sånt är GRYMT jobbiga att umgås med!!

  • viktualia

    TigerLinn -

    Jaaa du... ha ha ha... det var en bra fråga...

    Vad skriver vi om här... hm.. inte mycket vettigt...

    Allt mellan himmel och jord. Backa i den här tråden eller i de andra så får du se. Vill du hitta till de gamla trådarna, så ligger länkarna till dem i första svaret i den här tråden.

    .... det finns alltifrån relationsdiskussioner, galna fredagsfester, matrecept och diskussioner om flytt, försäkringar, privatekonomi, sex - hm... jaaa allt!

  • viktualia

    Telestubben... ha ha ha ha ha..... det var ju ännu värre förstås... och du satt där och visste det mesta men kunde inte mycket säga... *stackars*

  • viktualia

    TigerLinn - känn dig välkommen!!

    I tråden just nu är det ingen som är speciellt aktiv bröllopsplanerare, de flesta är redan fruar eller har ganska långt kvar.

    Men du får gärna vara här och flumma med oss!

  • viktualia

    TigerLinn - glömde att vi brukar be nya trådpolare att presentera sig:

    ålder
    längd
    skostorlek
    Sysselsättning/bransch
    Landsände/stad
    status på bröllopsfronten
    vilken djur känner du dig som

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4