• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    men zozo! då kanske du hinner stanna 10 min i sthlm för en liiiiiiiiten fika???

    kul att det blev bra m kläderna tillslut, jag tror att man an ha vad som så länge man e nöjd och inte iklär sig en bröllopsklännign typ:)

  • Oms

    Vickan nu är det 3 inlägg sen du skrev sist - och här kommer det 4:de;)

  • Oms

    Men vickan - du skrev att du skulle sätta igång o pladdra själv men du kom ju bara till bla bla bla ju;)

    Zoz1 det låter utmärkt - keep me posted om datum o tid osv! vore kul att träffas!

  • Oms

    tjena tjejer!

    nu har jag landat på jobbstolen efter att ha varit på vift sen 6:55 imorse + lunch på jobbet. har grymt ont i ena arme och misstänker att jag har legat så att en nerv kommit i kläm under natten - mindre bra då jag och svägerskans ka fläta dotterns hår i em...

    gårdagen resulterade i att jag ser ut som DANSKA FLAGGAN!!! herregud vilekt underbat väder!!! och visste ni att mans ka smörja in sig m solskyddsfaktor även m man inte befinner sig på en badstrand utan mitt i sthlm city??? det visste tydligen inte jag...:( däremot vet jag att ska man skaffa ny ränder så byter man modell på toppen (från spagettilinne till halterneck i mitt fall) så nu ser det ut som om jag har en vit halterneck på mig...;) :D

    och ajajajaj vad ont det gör!

  • Oms

    Favorit bland sillinläggningar: skärgårdssillen som jag åt på skansen under julmarknaden, altlså inte ngn abba sill här inte utan en "riktig" skärgårdssill - såååå god!

    Nationaldagstradition: ingen

    Så många liter jordgubbar har jag ätit hittills i år (färska alltså :
    är inget fan av jorsdgubbar, men har väl ätit ½liter tror jag

    Senaste besöka sajt (förrutom BT): hotmail

    Senast inköpta klädesplagg: kjol och leggins som jag har på mig idag faktiskt:)

    På fredag klockan 23.58 är jag: sittandes i soffan kikandes på tvn och halvsovandes i min mans knä

    Detta surar jag över idag: min brändskadade hy och att dotterns pappa har blivit värst mesen ang bebisen (som dottern inte få träffa förrän midsommar för täääänk om hon bär på RS viruset eller ngt...suck!)

    Detta hoppistudsar jag över idag:
    det är snart helg!

  • Oms

    Sis - kan inte du oxå komma upp till sthlm i början av aug så att vi alla kan sammanstråla när Zozo dyker förbi???

  • Oms

    du, om jag kunde muta svägerskan skulle jag göra det men probleme är att det tar ca 6 timmar att fläta hela håret m löshår och O har varit vaken sen 6 och vi kommer inte kunna börja förrän kl 16 m paus för middag så jag måste hjälpa till annars så gråter min dotter blod runt 8 redan...

    i övrigt fungerar det så bra m svägerskan hemma hos oss, hon e sååå mysig och hjälpsam och pratar hela tiden om allt möjligt, dottern älskar henne och det gör det hela ännu bättre, maken är jätteglad att ha sina 3 favorittjejer hos sig så han går bara o myser o e än mer kärlekskrank än annars -så jag klagar inte:)

  • Oms

    j, Zozo dyker ev upp runt 10 augusti till sthlm och då kunde både Vickan och tubbies och Anne och jag samt att muffinsen ville upp så då MÅSTE du ju oxå komma ju!

  • Oms

    heja muffinsen förresten lite sent men här komemr n GOOOOOO muffins! hoppas tentan gick bra - själv var jag på dansuppvisning m dottern utanför stan när du skrev:)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4