• Ms K

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Härligt! Ses där ute om ett tag! Muffin skarume? på picknick? Haft en trevlig födelsedag?

  • Ms K

    Hehehe - jag dig undkommer inget du din detektiv

    Här önskas det benhårt att det fanns utrymme för slappning. Tyvärr måste jag jobba även en dag som denna. Men jag ska ta ut all den senaste månadens övertid som semester nu till helgen och veckan därpå. Fasiken så härligt det ska bli med en vecka i Wien och Budapest!

    Har lite ågren dock. Gick till frissan igår. Spontanslingade mig och vips så hamnade notan på 800pix. Aj.

  • Ms K

    Aaaah: Bästa tipset för att motivera sig till nått sånt: Kom på nått ÄNNU jobbigare som du egentligen borde göra. Typ, putsa fönstren.

    För du vet, man har ju aldrig så välstädat hemma som när man BORDE sitta och plugga, tex.

    Näst bästa alternativet till motivation: Belöning. Men det funkar inte så bra för mig. Jag brukar hoppa direkt till belöningen istället och tänka, men det är ju mycket lättare att göra det jobbiga sen om jag unnat mig nått först... *dålig diciplin*

  • Ms K

    Muffins: Hehehe - ja, du är ju mitt inne i det där virrvarret nu. Vänta bara tills slutet av maj början av juni när tentaperioden är - ojojoj vad din lgh kommer vara skinande blandpolerad

    Vicks: Haha - jag belönar också mig själv i förskott just nu. BT = BelöningsTid Borde ju som sagt sätta igång och jobba. Har en trve med labrapporter som borde rättas bums!

  • Ms K

    Igår borde jag också jobbat. Men hade INGEN motivation.

    Så jag satt och pysslade (surprise vicks ) och nu har jag gjort 200 st pärl-hjärtan på ståltråd. Jättefina, hälften cremevita, hälften aprikos, pärlemorskimrande. Tänkte knyta fast dem en av varje färg med cremevita silkesband och fästa runt inbjudningskort eller nått annat. Men fina blev dom.

    MITT FÖRSTA BRÖLLOPSPYSSEL (av konkret form)

  • Ms K

    jaaa vicks: Du kan ju INTE börja vare sig städa eller putsa på fastande mage Mycket bra framflyttningstaktik *sparar i bakhuvet för framtida användning*

  • Ms K

    Vicks! Snälla länka till tråden! Måste bara få se hur de var när ni höll på som värst/bäst! kram på dig med, njut av söndagen! Inte ska du behöva städa, hallå - det är ju söndag! Då har man rätt att softa!

    nu, NU är det dags för fröken här att återgå till det jag BORDE göra. C u soon

  • Ms K

    ååååh, ska genast in och kola (så mycket trevligare läsning säkert än jobbhögen här intill

    Darn, alldeles på tok för länge sen jag åt fisk! Det måste jag göra. I morgon! Nått med lax. mmmm Lät jättegott middagsmenyn din vickan!

    Lunchade nyss, blev halloumi med quinoa och bönor och en god dressing till + några soltorkade tomater. jadrans vad gott det var. Tog slut alldes för snabbt

  • Ms K

    Hola telis! Skönt att höra att du är på bätringsvägen! Ta det lugnt med jobbandet. Alla har rätt att vara sjuka, och du behöver INTE jobba dubbelt för att komma ikapp. Blir man sjuk, så ändras planeringen, thats it. Börja inte med att köra på i max på studs, det kan ge flashbacks man inte vill ha, och bli totalt kontraproduktivt.

    Btw: BISARR TRÅD! Oh my god alltså.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4