Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Kan bebisar bara ha kläder för "rätt" kön? Jag är så präktig att jag anser att bebiskläder är rätt könlösa - men så har jag inga egna barn heller...
  • anne på grönkulla

    Hejhej *en till som inte hälsat, men som smygläsare är man kanske förlåten?*

    Näe, jag förstår. Men det vette tusan om jag skulle vilja ha sånt fluff ens till en liten tjej!

  • anne på grönkulla

    Jag är väl naiv nog att tro att jag inte måste hamna själv i (och trycka in ett litet barn i) alla fållor på en gång, bara... det går nog över när jag måste utöva det på riktigt, ni ska få se vem som uppfostrar små princesser nån vacker dag!

    Hmm, får man anmäla sig i tjockklubben?

  • anne på grönkulla

    Har tråkiga kostymer i neutrala färger - med färgglada kaxiga sjalar och smycken till. Typ. Men så ligger jag nog o slirar på gränsen rätt ofta... mycket sommarklänningar och kavaj till t ex - och det funkar oftast men inte alltid. Ju varmare desto svårare, faktiskt.

    Sen har jag haft förmånen att kunna skräddarsy en del - sitter bra, alltså. Tror inte många ser att jag var uppe o nosade på fetmagränsen - men jag lär knappast komma ner i mer än ett BMI på 25, är såpass tungt byggd, tror jag iallafall.

    Men jag känner mig alltid fulare o tråkigare än de snygga tjejerna - som alltid känns mer framgångsrika dessutom...

  • anne på grönkulla

    Idag t ex har jag helt busigt lämnat kavajen hemma men har mörkgrå dräktkjol och mjukt rosa stickad topp. Inga strumpor! och slipinsandaler. Men så ska jag inte ut så mycket - tror jag...

  • anne på grönkulla

    men skräddarsytt är långt ifrån hela lösningen för min del. Det bygger ju ofta på att man har en bra modell att kopiera - men när jag hittar nåt jag gillar så brukar jag fixa fler!

  • anne på grönkulla

    Vickan, kom o hälsa på!

    Ja, jag har varit i Hanoi - i gamla stan så är det lite fortfarande så att det finns en gata för varje typ av grej (som en gata med bara badrumsskåp, en med motorcykelverkstäder, etc) och då finns det en gata med mycket kläder o så, mest i sidan. Hang gai, tror jag den hette. De har färdigsytt till salu men man kan sy upp också - både herr- o damkläder. Jag köpte en sidenskjorta till min man, som han älskade till trasor, sen - mjuk o skön.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4