• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    åååååååååååå mer snusk!!!

    själv har jag kollat på Ernst på TV- han är galen. så det så!

    Shoppingen gick bra MEEEEEEEN jag hittade inte nån handväska. *surar* Saken är att jag har fått ett presentkort på Åhlens och tänkte köpa en handväska för pengarna.. men dåligt gick det... får väl åka till nåt annat Åhlens kanske... men just nu är det inte så många sådana resor planerade i min lilla snurriga värld!

    Annars hittade jag: 1 par shorts, 1 par sandaler, ekologiska bindor, intimservetter och solkräm och slutligen 1 extremhandduk modell mini!

    tjoo vad livat det var i shoppingholken!!

  • viktualia

    ekologiska bindor finns även att köpa på www.renskonhet.se
    Intimservetterna var sådana där barnservetter och jag tror inte att de är styckeförpackade tyvärr..

    (ni har gissat rätt, enligt plan A kommer jag att ha mens och vara ute i bushen samtidigt)

  • viktualia

    Anne - men du var väl på ett något mer välsorterat Åhlens än jag... *suckar lite avundsjukt*... det var faktiskt en evighet sedan jag var i Sthlm senast.. konstig känsla faktiskt...

  • viktualia

    åhå... jaja.. då behöver jag inte vara lika avis.. Odenplan är i samma storlek som Karlstads variant av Åhlens....

    men idag stod jag på Karlstads Åhlens och önskade mig till Sthlm City i min jakt på handväska....

    ....fast en ny handväska är verkligen inget viktigt.. jag har ju en samling så jag får väl nöja mig med dem ett tag... fniss fniss...

  • viktualia

    inser att följande gnäll har ett samband med att jag köper billiga kläder från de stora kedjorna - men jag blir GAAAAAAAAAAALEN på alla knappar som lossnar!

    Sitter nu och syr i två knappar i ett par byxor som jag köpte för exakt en vecka sedan!! *suckar*

  • viktualia

    Tjohoooo!

    Hej Telestubben! Duktigt att vara så modig och protestera och sova i svit med sjöutsikt och allt... hm...lät bättre än vårt svettiga sovrum!

    PITT på er förresten! Nu har Vickan landat på jobbet för en ny dag. Trots att temperaturen sjunkit ute är det PRECIS lika varmt inne... *suckar*

  • viktualia

    baaaaa varför har jag en så knäpp chef som panikartat sätter mig på pottkanten hela tiden... att vara utredningskonsult är en farligt värld - plötsligt, en vecka innan leverans av en utredning - kommer chefen på att vi måste titta på vad som står i avtalet.... vad ska jag hinna rädda på en vecka?!?!

  • viktualia

    Ang håriga ben - jag SKITER i att normen i världen säger att jag borde raka dem. Har ALDRIG försökt och tänker inte göra det heller. Är ganska hårig längst ner vid vaderna, men jag satsar VARJE år på att håret ska blekas av solen och inte synas... och varje går tittar jag på benen när jag drar på mig shorts/kjol och tänker.. "hm.... inte så fint, men ORKA göra nåt.."

  • viktualia

    Lady o Lufsen - äsch! kattsvans kan han vara själv!!!

    Näeee! VARFÖR hålla på och krångla med sånt där! Hår är naturligt på benen. Så det så!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4