Inlägg från: Makens Pela |Visa alla inlägg
  • Makens Pela

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Morrn morrn!

    "fredag" idag och det känns underbart!
    Ska ta ett rejält snack med en av mina arbetskamrater idag...alltså ett mindre roligt samtal. Hon anser att jag ska involvera mig mer i de andras arbetsuppgifter då den huvudansvarige blivit sjukskriven och "du har väl ändå inte så mycket att göra" #%##?½½½&%# (censur )

    Det är tur att man ibland kan sätta munkavel på sig själv för hade jag sagt något till henne igår hade det inte kommit ut några konstruktiva ord ur min mun som det förhoppningsvis kommer göra idag!

  • Makens Pela

    Välkommen tillbaka Msk...eller det är kasnke inte så kul ändå...*ler*

    Zozo-kul att köpa sommarkläder när vädret är dåligt. Vickan, upptäcka tjockisarna? När jag såg Fru Zozo på bild var det inte tjock jag skulle ha kallat henne. Fast jag förstår vad du menar, tyvärr allt för väl!

    Själv har jag idag avklarat min arbetskamratliga plikt genom att rycka en annan arbetskamrat i örat...nästan. Vet ändå inte om hon förstår men jag var vältalig och skrek inte i högan sky (som jag helts hade velat) så vi får hoppas att det blir bättre...

    Jag är inte konflikträdd om jag bara vet att jag har rätt *s* Faktiskt så gick jag först till min högste chef och tog min arbetsbeskrivning också om hon skulle gnälla!

    FREDAG!!!

  • Makens Pela

    Ja du MSk, strypa liite är bara förnamnet ibland *s*

  • Makens Pela

    Nje inte finns det mkt snyggt inte i STORlekar. Bara för man är rund (? ) vill man faktiskt inte ha tältliknande saker på sig...nu har det ju blivit en stor förbättring på det området men lite av den känslan får man ju ändå....

  • Makens Pela

    Nej flickor!

    Ni får ha en underbar onsdag! Själv tar ju nu fredagsledig! Kanske orkar jag denna helg som är lång ta mig ut här annars får ni ha en skön helg allihop!

    Kram på er!

  • Makens Pela

    Hallå flickor!

    Härligt Vikan, grattis till intervjun! Det kommer gå som en dans!

    Grattis Oms..eller vad man nu säger när exet fått barn. Det är inte illa, Storasyster blir storasyster två gånger samma år! *s*

  • Makens Pela

    Vikan? Jaja. Förresten grattis även till nedgången!!

  • Makens Pela

    Hallå tjejer!

    Vilken tid det tog att läsa igenom!

    Vickan, härligt hus. Men snälla, sätt samma trä som verandan även runt poolen om ni köper det...*s* Det såg mest ut som en betongbrunn nu och då var det ändå nått som satt runt den tror jag om jag såg rätt. Ananrs var väl priset ganska humant eller? Det är kalrt, kostar det mulltum att rusta upp kasnke det är lite jobbigt...

  • Makens Pela

    Eftesom det här är bröllopstorget så måste jag väl bara skriva att Maken och jag firar ett årig bröllopsdag på söndag! Tänk att det går så fort!!
    Vi åker i väg på en kryssning på söndag för att riktigt rå om varandra!!

  • Makens Pela

    Tellis! Självkalrt ska du köpa en gunghäst till den lille. Varför köpa något som ändå aldrig (i princip) kommer användas.

    Vickan: Fint! Maken din och jag har samma åsikt med andra ord...*s*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4