• jocelyn

    sexsidor igen!!

    Du känner dig sviken och jag fattar det. Han har ju försökt dölja saker för dig. Sedan exakt vilken site det rör sig om är nog lite underordnat själva känslan av svek. Jag skulle nog reagera ungefär likadant som du gör.

    Att man tittar på andra killar/tjejer man finner attraktiva är ju en sak men om denna site främst är till för kontakter, då skulle jag börja undra vad han har där att göra...
    Förstår och håller med dig i ditt resongemang kring andra porr-siter där det är en mer "anonym" stämning än kontaktannonser från amatörer hemmavid.

    Hoppas att det går bra när ni pratar om det. Och du, varför ska du be om ursäkt för hur du känner? Du har rätt att känna så!

  • jocelyn

    Han ljuger ju uppenbarligen om det eftersom du VET att han kollat på sidan flera gånger. Den grejen skulle jag störa mig masor på; att man konfronterar någon varpå denne ljuger en rätt upp i ansiktet! Det är ju hur elakt som helst. Går man med på det hela och väljer att "glömma", ja då accepterar man ju även hans sätt att hantera situationen, dvs att ljuga rakt ut.

    Jag skulle inte ge med mig om det var något som går såpass utanför ramen med "bara" siterna, det handlar ju om hela förhållandets hälsa.
    Jag hoppas ni kan prata mer om det här och att han inser att han har ett VAL; han kan välja att inte besöka den där siten och välja att respektera dig!

  • jocelyn

    Oj! Har precis läst ditt inlägg och bara...ja jag blev alldeles chockad. Tufft att du klarade det, själv hade jag nog kräkts i webcamen istället...

    Grattis till ditt nya liv och din nya kärlek!

Svar på tråden sexsidor igen!!