• Lilla Li

    sexsidor igen!!

    "Jag vet inte varför" tycker jag låter som en typisk sak man säger när man inte förstår problemet och inte tänker sluta. Jag skulle ta det som ett stort rött varningstecken...

  • Lilla Li

    sannaj90: Jag tycker såhär, antingen gör man det för att man ville, och står för det - men kanske säger att man slutar för din skull. Eller så har man en bra förklaring till varför man gjorde det. Han säger att han "inte vet" varför han var där. Bullshit säger jag. Gör man någonsin utan att veta varför? Nej. I alla fall inte upprepade gånger.

  • Lilla Li

    Jag tycker det låter som ett fruktansvärt omoget beteende iaf - att inte stå för vad han gör och ha en vettig förklaring, oavsett vad den förklaringen är.

    Jag vet att min sambo kollar på porrfilm ibland när jag inte är hemma t.ex. För honom är det en rent fysisk grej, han vill ha något visuellt "tillbehör". Jag gillar det inte, men han är åtminstone ärlig mot mig och förklarar varför han gör det och står för det. Vår kompromiss är just att han inte gör det när jag är hemma - då finns ju jag till hands och han har inget behov av porr.

  • Lilla Li

    Att träffa någon på nätet känns inte som ett stort steg för många - det var så jag och min sambo träffades, och jag har träffat många innan honom.

    Och att "ge igen" är aldrig en bra metod. Det gör, enligt min erfarenhet, bara saker värre och gör att du hamnar på samma omogna nivå som han. Bättre då att förklara hur du känner dig, berätta precis hur du mår. Det ska vara tillräckligt för att han ska förstå.

  • Lilla Li

    ohmygoodness: Aha, det lät som om du menade att internetdejting överlag var något som inte många skulle våga sig på - men du menade när man redan är i ett förhållande. :) Jag missförstod dig.

  • Lilla Li

    Väl talat igen PennyJenny. :)

Svar på tråden sexsidor igen!!