• sannaj90

    sexsidor igen!!

    Joleen :
    vi har inte prata om det innan, jag har varit blåögd och trodde att det inte förekom, däremot har vi tittat på porrfilmer innan ihop men det vill jag inte längre och jag har sagt varför. Men han vet att jag inte skulle uppskatta såna sidor! annars så känner han inte mig så pass som han borde...

  • sannaj90

    LydiaLinn
    vi ska prata om det ídag, men jag är inte så sugen, har varit jobbigt på jobbet med.. så jag har ingen ork för det. men jag ska rapportera när vi har diskuterat det!

  • sannaj90

    Sen vet jag inte hur jag ska berätta det så att det bli bra och rätt.. skrev ner 3 sidor innan hur jag tycker och känner , det känns lättare men känns väldigt barnsligt som om man inte kan ta den konflikten som vuxna männsikor

  • sannaj90

    jag kan förstår porren, men att gå in på sånna sidor som klubb6 tycker jag är ett stort svek! det gå inte och jämnföra med porrsidor.. tycker jag!

  • sannaj90

    Hej igen!!
    Igår så pratade vi om det, el rättare sagt han fick läsa brevet jag skrev, låter moget men det var det enda eftersom jag inte kan prata om det utan att bryta ihop, vi har pratat o pratat, han har bara varit inne och tittat på bilder men han vet inte varför!, han ångra sig , och ska inte göra om det..

    Men jag mår sämre nu, hade jag ingeting sagt hade han fortfarande tittat och smygit!, det känns lite som en otrohet för mig, barnsligt tycker säkert andra. Men jag trodde inte han var den sortes kille som gjorde sånt , men jag hade fel..

    Hur gå man vidare?

  • sannaj90

    Han är jätte ledsen över att han har sårat mig men jag mår pyton över detta.. jag haka upp mig på hade jag ingeting sagt hade det fortsatt, att han inte själv kunde förstår att det är fel... jag tror inte han skulle uppskatta att jag tex satt och tittade på en annan kille som r*nka framför webcam, och jag tycker man kan jämnföra det som att titta på tjejer som lägger ut sina nakenbilder..
    Jag har haft svårt för att jobba idag för jag tänker bara på detta..
    jag har alltid mått dåligt av min kropp pga av övervikt, så mitt självförtoende har rasat plus att jag inte vill har sex..

    jag vill inte lämna han men vet inte hur jag ska gå vidare, hur glömmer man??

  • sannaj90

    Lilla Li :
    han har ingen bra svar och han säger att han var nyfiken..

  • sannaj90

    jag tror jag kan lita på honom igen, men har svårt för att glömma , detta kommer förfölja mig hela tiden...

    Jag vet att jag vill fortfarande leva ihop med honom men känner mig så fruktansvärt sårad och lurad.

  • sannaj90

    Lilla Li :
    det är lite därför jag inte kan släppa det hela, hade jag inget sagt hade han ju fortsatt!!

    MuffinsTönt :
    det med nyfikenhet tycker jag är en dålig ursäkt, han har sagt att han även tittade när vi ej var ihop just därför tycker jag att den nyfikenheten borde han fått sitt svar på.

  • sannaj90

    Jag vet att han är ledsen och önskar det ogjort men jag fattar inte varför?????, det som gör mest ont är att jag inte trodde sånt om han!, min bild av honom har blivit förstörd pga av detta, porr tycker jag är annat men jag gillar det inte.

Svar på tråden sexsidor igen!!