Inlägg från: lilla söta fröken fräken |Visa alla inlägg
  • lilla söta fröken fräken

    Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu

    nej det är han inte... tyvärr den sämsta.

  • lilla söta fröken fräken

    jag tror problemet ligger i det som nämnst ovan av LydiaLinn. Sen så tror jag att han är lite hämmad. Om jag säger "vad vill du...?" för att han ska få sin favvoställning så brukar han liksom inte komma med nån idé och det finns utrymme för mig att dominera ganska mycket. Sen så har jag delgett mina bekymmer i o*r*alse*x tråden. Han är även ganska stor vilket medför problem när man som jag har känsliga slemhinnor.

  • lilla söta fröken fräken

    jag kan ju säga att första gången vi hade sex var fantastiskt bra. Det har blivit sämre med tiden :(

  • lilla söta fröken fräken

    LydiaLinn.. jag har också ett och annat att önska om storleken. Hade gärna sett att han hade mindre! Då är det lättare att bara köra. Nu måste jag var rejält blöt annars gör det riktigt ont..men men...

    Hur nöjda är ni andra med storleken? Är er m2b bäst där också eller?

  • lilla söta fröken fräken

    Pickolina - är det ett samband att styörre killar tar längre tid på sig att komma? Nu har jag hittat det egentliga problemet med vårt sexliv. Han tar lång tid på sig! Efter att jag kommit kan vi byta ställningar 2-3 gånger och köra länge innan nåt händer. jag känner mig så oattraktiv. Plus det där med os...om han inte vill sl*cka och tar lång tidpå sig att komma så kanske det är fel på mej? Det är en så konstig insikt för de män jag varit med tidigare har varit jätte k*ta på mej.

  • lilla söta fröken fräken

    nu känner jag mig helt plötsligt riktigt ledsen...

  • lilla söta fröken fräken

    pickolina- nej jag förstår att det inte har någon vetenskaplig grund. Men eftersom du har upplevt det säger du och nu upplever jag det så kan det ju mycket väl finnas ett samband. Även om det kanske är lite konstigt...man undrar ju då om det har nåt med anatomin att göra.

    Jag ska försöka snacka med honom om sexet. Säga att jag vill ha oftare, att det ska gå snabbare osv. Om han slutar vänta på mig först så kanske det går mycket snabbare. Jag får väl offra att det kanske inte går för mig nåra gånger. För av nån anledning så har jag aldrig träffat någon kille som haft lust att tillfredsställa mig efter att det gått för honom.

  • lilla söta fröken fräken

    Jag ska försöka jobba på vårt sexliv och försöka vara mer dominant och säga rakt ut vad jag vill ha. Sen så ska jag föreslå att han inte väntar på min or*asm så får vi se vad som händer.

  • lilla söta fröken fräken

    jag har turen att komma med enbart penetrering. Alltid nåt.

    jagärsåkär - Får du alltid 0ral6 som avslutning på akten. Härligt isåfall.

    Kan berätta för er som vill veta och som följt mina problem att i natt hade jag och m2b fantastiskt sex (dock utan 0ral6). Jag ville snacka lite dirty..typ för att krydda men fan så fort ja sa ett knyst så blev det som att k*theten försvann. Lyckligtvis kom den snart tillbaks, men om ni förstår jag blir liksom helt känslolös av adrenalinkicken som jag får när jag gör nåt jag inte riktigt är bekväm med om ni förstår vad jag menar. Ha en riktgt skön helg nu allesammans ;)

  • lilla söta fröken fräken

    jag menade att om jag öppnar munnen och säger något så blir jag liksom avtänd och det är ju inte så bra.

Svar på tråden Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu