Inlägg från: Egg & milk |Visa alla inlägg
  • Egg & milk

    Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu

    pickolina: Attraktionen måste i mina ögon vara i det närmaste 100 %-ig men det är väldigt få som jag har upplevt 100 %-igt sex med direkt (och jag har "testkört" många ) men det kommer oftast efter hand om man verkligen vill och jobbar på det. Men visst, jag och min nuvarande hade inte penetrerande sex på 3-3,5 månader efter det att vi hamnade i säng första gången (han verkade ha lite prestationsångest och låste sig helt) och det var först efter vårt första skjut som jag blev riktigt kär tror jag.

    I övrigt är min nuvarande inte den bästa jag har haft. Hade ett helt outstanding one night stand som slår det mesta.

  • Egg & milk

    Han är mindre än Mr Pink i byrålådan (men Mr Pink är å andra sidan väldigt stor ) men alldeles lagom för att bara "köra" som lilla söta fröken fräken uttryckte det.

    Har faktiskt överlag inte träffat på några som har varit extrema åt något håll (kanske en som var lite mini, men det gick ju) så jag kanske är rätt flexibel.

  • Egg & milk

    Ah, fler som, liksom jag, inte alltid tycker det är jättegrejt med superuthålliga killar! Jag kan också bli uttråkad och framförallt "torkar" man ju efter ett tag och de börjar skava.

    Dessutom kan man ju inte annat att tycka att det är rätt trevligt att karln tycker att man är så skön att han får svårt att hålla sig. Han är bra på att kämpa emot men det behövs ju liksom inte för min skull om jag är nöjd.

  • Egg & milk

    lilla söta fröken fräken: Kommunikation är naturligtvis alltid bra men att tala om för en kille att man vill att han skall komma snabbare borde desvärre bara ha motsatt effekt. För de allra flesta sitter ju större delen av orgasmen i huvudet. Är man inte avslappnad kommer man inte, sedan kan det vara hur fysiskt skönt som helst.

    Så jag tycker absolut inte att du skall ta det personligt om han har svårt för att komma. Jag skrev visserligen tidigare att jag tycker att det är lite "smickrande" att min pojkvän har lätt för att komma med mig, men det beror förmodligen till stor del på att han är avslappnad med mig och kanske egentligen inte på hur skönt det är med mig. Som jag också skrev tidigare hade vi svårt att komma till skott när vi först började träffas. Han hade helt enkelt svårt för att "hålla den uppe". Och jag VET att det inte berodde på att han tyckte jag var osexig eller något, utan fallet var snarare tvärtom, att han ville så mycket.

    Så sitter det till större delen i huvudet på din karl, skall du naturligtvis inte tolka det personligt.

Svar på tråden Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu