Inlägg från: jagärsåkär |Visa alla inlägg
  • jagärsåkär

    Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu

    Vi har det mycket bra. Men bäst? Nja... nej tyvärr inte absolut bäst. Men en av de bättre .

    Jag blir lite orolig inför framtiden däremot. Hur påverkas sexet när man får barn? M2b och jag är lite små-kåta hela tiden, hånglar en massa och är väldigt spontana. Vi kan ligga i sängen hela söndagen och ägna oss åt varann. Tänk om vår kärlek bygger på det här och att allt kommer rasera om yttre påfrestningar inte tillåter oss att vara som vi alltid varit. Barn eller stora karriärsteg?

    Nån erfaren som kan berätta? Jag är rätt högljydd när vi älskar, annars kan jag inte njuta fullt ut... Hur löser man det?

  • jagärsåkär

    Joleen: ja du har rätt. Huvudsaken att man tar sig tid. Jag kommer verkligen att prioritera vårt sexliv (inte bara!!) för det är viktigt för mig/oss. Mycket av vår kärlek uttrycks fysiskt... Förmodligen kommer vi hångla (hoppas det iaf) en massa öppet och när som helst och sen får det bli weekendresor och barnvakter. Jag har många barn-kära syskon o föräldrar. Man får nog se till att ge sig tid, bara paret, borta fr barn o jobb. Hoppas bara man kommer ihåg det när tiden är inne.

  • jagärsåkär

    Pickolina:

    Gud vad skönt att höra! Det är sånt man aldrig vågar fråga par i verkligheten! Det är info som bara kommer fram genom BT

    Vill man så går det alltså!

  • jagärsåkär

    jag kommer aldrig under själva akten. Det sker alltid efteråt med 0ral6.

    Är det normalt? Har aldrig kommit med nån...

  • jagärsåkär

    lilla söta fröken fräken: ja, jag får alltid oral6 som avslutning! Rätt bortskämd där faktiskt, han gillar att göra det. Jag gillar att göra det på honom också så det är en stor del av vårt sexliv.

    Härligt att ni hade det så bra! Men jag förstod inte riktigt vad du menade... Du fick en kick men sen försvann det?

    Det lustiga är att jag kommit under penetration (med m2b) en enda gång i mitt liv. Aldrig med nån annan. Det var efter vi inte setts på 2 veckor och jag varit med fam och inte kunde stimulera mig själv alls. Jag tror sexualiteten byggde upp som ett berg och när vi träffades kom jag som en dåre! Men det har aldrig hänt sen dess (under akten alltså) Och vill inte vara borta fr honom 2 veckor bara för den sakens skull...

  • jagärsåkär

    Nej, i så fall säg inget! M2b pratar rätt mkt under vår akt, för det mesta gillar jag det. Men nån gång har jag brustit i skratt! Fruktansvärt... Men det var länge sen.

  • jagärsåkär

    Puff puff! Berätta nu tjejer! Håller m2b måttet eller måste det ske några förändringar på det här planet?

Svar på tråden Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu