• Petra74

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Det lät som ett fint bröllop igår! Synd att jag inte kunde följa med! Längtar efter att få se kort!!!!

  • Petra74

    Var inne och tittade på bilderna! va fina de var!!! Längtar tills det är min tur!!!!!
    Såg det om frissan! Själv har jag inte så långt hår så min frissa trodde det skulle ta max 2 timmar. Är jätteglad över detta eftersom vi gifter oss kl 13.

  • Petra74

    Gomorron!!!
    Alla sjuklingar får krya på sig. Sjäkv har jag en 4-årig son här hemma med öroninflamation som man ska ge pencillin(inte poppis kan jag tala om)

    Igår ringde en av Pontus klasskamraters mamma som är hårfrisörska. Hon och en anna tjej har öppnat egen salong. Blev så glad när hon ringde och sa att hon kan ta hand om mig 4 augusti. hade bokat en anna frissa först men det kändes inte riktigt bra där.
    Skall till hele och göra provupsättning i slutet av juni.

  • Petra74

    Tycker oxå att 300:- är lite väl snålt. Även vi önskar oss kontanter för har man som vi ett gemensamt hem sen 12 år så har man verkligen det man behöver. Nu vet jag ju att eftersom vi ska ha ett så litet bröllop så får vi inte så mycket presenter eftersom vi får bröllopet istället!

  • Petra74

    Godmorgon!
    Är inte alls på humör idag. Är så grymt besviken på min mamma och känner inte alls för att äta på resturangen utan ha mat hemma istället. kan tala om att mamma har förstört mitt bröllopshumör.

  • Petra74

    Puman-prinsen:
    Ja, jag får bosätta mig här idag så humöret kommer tillbaka igen. egentligen är det inte bröllopshumöret som är bort för jag längtar till den dan som jag säger ja till min blivande. Det är mer allt det andra med resturangen och sånt.

  • Petra74

    Puman-prinsen: mitt problem var inte så mycket att hon la sig i utan att hon från början sa att de skulle betala hela bröllopet och nu helt plötsligt var det väldigt besvärligt!

    Fredag- kläderna är jättesöta

  • Petra74

    MissP- Kul att se dig här. Stackars lilleman! Hoppas att han blir bra snart. Vad skönt att bröllopsplanerna går framåt!
    Massor av kramar till er!!

  • Petra74

    Va härligt att bt funkar igen! vad ni har skrivit mycket tjejer!
    Själv har jag varit på företagshälsovården och är så deppad efter det mötet. Går och lägger mig en stund nu.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3