• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Nibla: Åh.... dräggel! Helt rätt... jag röstade på honom i melodifestivalen inte bara för att jag gillade låten utan för att han är en riktig sötnos!

  • TezzAmore

    Ikväll ska jag dräggla över lite andra sötnosar, vi ska på bio och se Pirates of the Carribean!

  • TezzAmore

    bauti: Låter supergott!! När ska jag komma?

    Ha det så gott ni tjejer också!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Lykke: Låter som en toppenhelg i Spanien!

    Linum: Ha det så gott på resan!

    I lördags morse vaknade låg sambon och jag och smådrog i sängen... då säger han: Älskling, jag har haft min första bröllopsmardröm!!! Han drömde nått om att vi och vår chaufför inte hittade till kyrkan, jag kommer inte exakt ihåg va han sa. Hemska jag tyckte det var urgulligt att han drömt bröllopsdröm!! *ler* Jag hälsade honom välkommen till klubben!

  • TezzAmore

    Ber om ursäkt för min dåliga svenska i föregående inlägg!!

  • TezzAmore

    Hej tjejer! Kul att man är saknad! Har haft mycket att göra idag bara!

    lykke: Ang. blommor, vet inte om de är dyra eller billiga igentligen, men det kanske kan vara värt att jämföra priset. Kolla på Kvibergs Handelsträdgård, det ligger vid Bellevue. Det är en lite udda familj (tror jag) (med massa katter som springer runt) som har stället, men blommor är de bra på!

    Petra: Det har gått bra med fotografen! Efter min "bröllopsångest" så bestämde vi att boka upp honom en timme till, så att vi hinner ta utomhuskort oxå. Jag tror inte att de blir lika fräcka som Malm/Niblas, men fina blir de nog. Iaf. efter att ha kommit ihåg bilderna i de album vi kikade i när vi var där i våras!

    Carma: Skönt att höra att du är piggare och att ni fått iväg era kort!

  • TezzAmore

    Så, nu har jag ringt och pratat med Bishopsarm ang. Whiskyprovning.

    De sa det finns två sorters provningar. Man kan boka en grundläggande kurs om man är en grupp på 7 personer (man kan vara färre personer, men det är ett fast pris på 7 betalande). Där ingår provning av 5 olika och lite historik.

    Det andra alternativet är där man kan gå själv. De brukar ha en provning i månaden (inte på sommaren) Då bokar man upp sig på puben och sen är det bara tuta och köra. De brukar göra reklam för provingen på puben eller på hemsidan så man får hålla koll där.

    I vilket fall som helst så blir det nog till att göra ett eget presentkort och ge bort... fast det kan ju bli bra ändå, om han även får en fin flaska whisky till... så kanske han tom. kan få ihop ett gäng och ta den där grundläggande kursen?!?

    Va tror ni, blir det bra med ett hemmagjort presentkort och en fin flaska whisky som morgongåva?

    *suck* Det är ju så svårt sånt här...

  • TezzAmore

    Puman: Det låter som att att du ska göra en scrapbok! Jag hade tänkt göra en scrapbok över vår italienresa förra sommaren, men jag känner att det tar för mycket tid, jag har inte ens hunnit framkalla alla bilder än! Haha!

    En som är superduktig på att som har med sånt pyssel att göra är Carma! Hon är min scrapguru!

  • TezzAmore

    Carma: Ja! Pysseldagar i lugn och ro när höstmörkret faller! *yay* Lita på det, det måste vi göra!

    Nu är det dags att åka hemåt! Kram på er alla tjejer!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3