• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Puman: Vi har inte haft nått samtal med vår präst än men jag kan tänka mig att man går väl igenom upplägget och vilka psalmer man vill ha. Har man inga egna förslag får man väl tips från prästen! Sen talar man väl om ifall man ska ha solosång och dikt osv...

  • TezzAmore

    Åh... idag ska jag till sömmerskan igen.... Blir lite nervös när jag tänker på det... hoppas att den jäk*a klänningen passar nu... Idag får jag också reda på va det kommer att kosta... hoppas att jag inte svimmar!

  • TezzAmore

    Nibla: Det ska jag göra!

  • TezzAmore

    Nibla: Tänkte på detta med jobb... OM du inte skulle hitta nått jobb som du gillar... alltså OM... så kan jag tipsa om "min" arbetsgivare! Bara ifall att alltså!

    (igentligen jobbar jag som rekryterare, men det är ingen som vet!! Moahahaha!)NOT!!

  • TezzAmore

    Nides: Jag har googlat!

    Freda: Tack för tummarna!

    Nibla: Såg att i gästrummet så ligger en bröllopstidning snyggt överst i högen! *fniss*

  • TezzAmore

    Nides: Har varit innne och provat med olika kort... jag blev allt från Rita Hayworth (som gammal), Jenny Lefman och Julia Roberts!! Sambon blev Leonardo Di Caprio och Muhammed Ali! Hahaha!

  • TezzAmore

    Nides: Vilken bra sida med inspiration du hittade! Som jag sagt många ggr. förr... hade man haft massa pengar skulle man göra si och så... Men drömma är gratis!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Efter en usel start på dagen är jag nu nästan mig själv igen! Mådde fruktanstvärt imorse... magen bubblade, mådde illa och fick knappt ner frukost, kallsvettig, ont i nacken... *blääää* Iaf. på nått konstigt sätt lyckades jag krypa bort till bilen och ta mig till jobbet och efter två besök på "pudranäsanrummet" *hihi* mår jag nästan helt bra igen! *strange!* Nån en-timmesbacill?? Och NEJ, jag är inte med barn! Hahaha! Så nu har jag druckit en liter vatten och ätit en banan och ska börja jobba lite! Fast jag var ju tvungen att kika in här bland er ladies först!

    Linum!!!!!!!! Välkommen tebax! Du har varit saknad!

    Nickes: Det var väl samma sömmerska som jag hade? *varnig för guldfiskar* Jag var där igår för sista provningen och det gick bra! Nu såg den ju nästan ut som en klänning igen!! Så den 11 Juli blir det leverans! *aaaah* Längtar! Jag kikar gärna på kort på er bordsplacering, väntar med spänning på bloggen!

    Miss P: Kan inte du fota och lägga upp på bloggen med? Förresten, god mat ni valt!

    Jag vet inte om vi kan följa med på lördag längre... har pratat med pappa och vi måste nog åka ner till Skummeslöv... pappa är ju lite sliten och har ont lite överallt och nu är det lite grejer som måste fixas med huset. Detta är enda helgen som vi är nästan lediga (nästa helg jobbar ju sambon, på midsommar)... Vet inte hur vi ska göra än... får återkomma... om det går bra?

  • TezzAmore

    Freda: Åh, va spännande! Så det är slutleverans för dig med då?

    Lykke: Tack för omtanken! Jag är tydligen ganska känslig för värme samtidigt som jag ÄLSKAR den! Kommer ihåg när vi var i ett 40 gradit Turkiet för några år sen... värmeslag och magsjuka!! Hahhaha! Inte så kul då, men nu kan man skratta åt det!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3