• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    God morgon tjejer!

    Min morgon började bra, tills jag kom till jobbet och sprang rakt på både sura kollegor och kunder...

    En av mina arbetsuppgifter är att ha hand om den interna bärbara telefonin. När en telefon går sönder fixar jag rep. eller ny. Vi har en telefonmodell som inte går att köpa in mer så vi byter sakta ut den mot en annan. Min sambo jobbar ju på en annan avdelning på samma företag och hans telefon gick sönder för nått år sedan så han är en av (ja, kanske 15 st. andra) som fått den nya.

    Jo? så kom en kollega till honom idag och frågade om han kunde få ett nytt batteri till sin tel. (han har den gamla modellen) Jag sa att det går inte för att de säljs inte längre utan han får ta ett av dom andra som ligger ute i en byscha. Så sa han att det finns ju andra nya telefoner. Jag svarade att ja, vi håller på att byta ut dom gamla, men eftersom det inte är nått fel på din telefon så kan vi ju inte bara byta ut den för att du ska få en ny. Då säger han: Jo, men din sambo har ju fått en ny!!!!!

    Blev lite i arg! Jag svarade honom att många andra fått den nya telefonen och att det var det löjligaste jag hört på mycket länge!!!

  • TezzAmore

    Freda: Låter mysigt!

    *muttrar fortf* Va tror han igentligen? Att jag gett sambon en ny telefon bara för att jag kan??? Jag har aldrig blivit anklagad för att använda mig av "svågerpolitik" förrut... Det fanns inte ens i mitt huve! Fast det är nog som man brukar säga: "man känner andra genom sig själv". Han kanske tänker på det sättet...

  • TezzAmore

    Lykke: Det låter som att du kommer att få en trevlig midsommar iaf.! *ler* Min midsommar blir nykter iår, sambon jobbar och jag kör bil!

    Kram och trevlig midsommar på dig med!

  • TezzAmore

    MissP: Tråkigt med dumma chefer!

    Nån som behöver lite snappsvisor till midsommar?

  • TezzAmore

    Freda: Jag jobbar ända till klockan 17:00... *suckar* Det kommer säkert vara öken här efter klockan 1... Fast på ett sätt är det bra, då hinner man sitta och bröllopspyssla litegrann!

    Jag och sambon har pratat om att vi ska ge våra toastmastrar, tärnor och bestman någon present, men vi kan inte alls komma på vad vi ska ge... Känner att till toastmastrarna får det gärna vara något lite finare... vi kikade på en spahelg, men det var liiiite för dyrt!

  • TezzAmore

    Freda: vi vill ge våra tärnor och bestman nått litet som inte är så dyrt, mersymboliskt. Jag funderader på att hitta nått silverarmband till tjejerna.... tänkte först på att kanske ge bestman en flaska whisky, men sambon ska ju få en fin flaska av mig i morgongåva så då blir det inte bra...

    Våra toastmastrar vill vi ge nått riktigt fint till. De planerar upp hela våran fest och vi är så tacksamma (redan nu) att de vill göra detta för oss så därför känner vi att vi vill ge nått.

    Carma: Vi tänkte ge toastmasterpresenten efter bröllopet, troligtvis när vi kommer hem från vår honeymoon... bara grejen, vad tusan ska man ge???

  • TezzAmore

    Freda: Om man känner så, att man kunde fixat allt själv, då förstår jag att det inte känns nödvändigt att ge bort nån present!

    Både sambon och jag känner nämligen tvärtom, vi hade inte fixat detta utan dom. De kommer att hålla i allt från att hissa flaggan när vi kommer, ordna med alla som ska hålla tal, koll på bandet när de ska spela med i allsången osv. Helt enkelt göra så att vi slipper ha nått ansvar alls! Det är de som gör att vi känner oss tacksamma, att de är villiga att ta det ansvaret... Då kanske du förstår varför vi vill ge nån present!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3