• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    De får ju knappt ens fråga sådana saker...

    Jag funderar på det där med jobbet. Grejen är ju den att vi inte klarar av det om jag går ner såpass mycket i lön... fast jag vill ju byta jobb och lönen är ju inte allt... hmm..

  • Linum

    Har också funderat på det de senasta två minutrarna. Skulle jag bara ringa den personen jag fick telefon och namn på? Snabbintervju per telefon lät ju himla käckt (not). Hur ska man hinna bilda sig en uppfattning om en person på några minuter? Fast hör de bara min vackra stämma så...

  • Linum

    God frömiddag till alla kackelmajor

    Malm: Tur att du var otrogen så att du kom fram till helt rätt beslut...

    Beställde min klänning igår. Efter att ha skickat flera stycken småarga mail till Aspera har de också uppdaterat sin hemsida med fler modeller, så nu finns min också med!

    Jag hoppas att jag kan följa med på fredag... har exakt 9 kr kvar på mitt konto... *snyftar lite*

  • Linum

    Jag var också och provade förlagan till "min" ring igår. Den ska vara på samma botten som den jag har, fast 1 mm smalare. En brygga med tre diamanter går över båda ringarna och bygger liksom ihop dem med varandra. Nån mer som inte förstod?

    Addiz: Jag letar också efter callor. Hade tänkt göra buketten själv i så fall. Kan inte vara så svårt...

  • Linum

    Tezz: Jag var inne på map i Kristinapassagen igår. Där fanns det tror jag. Jag kan kolla i eftermiddag när jag ändå är inne i stan om du vill. Vad ska du ha det till och hur ska det se ut?

  • Linum

    Addiz: Jag vill nog mest göra buketten själv för att kunna skryta med det efteråt

    Tezz: Det var inte sådant papper de hade på Map... Det var mycket tjockare, typ kartongaktigt.

  • Linum

    Tips på goda småkakor emottages tacksamt. Ska kalasa på söndag, och vill ha något småkakeaktigt att bjuda på till Budapesttårtan.

  • Linum

    Bauti: Hade iofs tänkt cykla, men jag liftar gärna med dig! Tack så mycket!

    Jag är inte mycket för kärringdricka...förlåt...champagne... Tycker bättre om Asti Cinzano. Det andra bara vänder sig i magen. Kan det bero på att jag inte gillar vare sig vitt vin eller kolsyra kanske? Hmm..

  • Linum

    Linum vet inte vart vi ska på fredag. Och visst fyller hon år på söndag! Jag ääälskar att fylla år, för jag får alltid så bra presenter! Förra året fick jag två (2!) morgonrockar...

  • Linum

    bauti: "Linum läser karta"... det vet vi ju hur det gick förra gången Denna gång kan jag ju ta med mig en karta iaf... *asgarvar*

    Det drar i golfnerverna på mig idag... är riktigt sugen på att gå ut, men det blir inget av det. Måste spara mina 9 kr tills imorgon. Förresten...det var inte 9 kr - det var -9 kr på kontot!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3