• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Carma: Nä, hon kunde inte! Hon hade tyvärr lovat bort sig! Men jag hotade henne litegrann att om hon inte följer med nästa gång vi ska ut så ska jag personligen gå hem till henne, binda hennes armar och ben, slänga upp henne på ryggen och bära iväg henne!

    Nä, sa kanske inte riktigt så... *fniss*

  • TezzAmore

    Malm: Ja, det är för just sånna här tillfällen som jag tränar Body Pump! Allt slänga upp dig på ryggen när du trilskas! Det har iiiinget med bröllopet att göra! Inte alls! *skakar på huvudet*

  • TezzAmore

    Lykke: Den datakursen var jättebra! *fniss*

  • TezzAmore

    *surfar förbi* Här var det tyst idag!

    Läste en grymt dålig historia... *fnissar* Den var så dålig att den blev bra! Här kommer den!

    - Vet du varför tomten har sån stor pung?

    - Nä!

    - Han kommer bara en gång om året!

    *skratt*

  • TezzAmore

    Hey! Har ni bojkottat sidan idag? Är alla ute och gottar sig i solen eller?

  • TezzAmore

    Lykke: Det låter nästan som en värdig Lassie!

    Pratade med farsan nyss... han håller på att tjata om när vi ska skicka ut våra inbjudningar... Folk frågar! Börjar känna mig lite stressad! Tänkte göra korten i helgen, men pappret till inlagan har ju inte kommit än, fast jag kan ju börja skära till korten och göra embossingen osv så länge... Perfekt! Då ska jag köpa lite vitt pulver ( ) och embossdyna imorgon! Hahhaha!

    Lykke: Vet att vi pratat om det förr, men kommer inte ihåg hur ni gjorde. När skickar ni ut korten och när sätter ni OSA? Pratade med pappa och han tyckte det räckte med typ 15/8, men det tycker jag känns så himla nära inpå! Fast sätter man den 1/8 blir det ju mitt i semestern. Sedan känns det som att om vi skickar ut korten redan nu och har OSA 3 månader senare, det blir ju för lång tid emellan! Hjälp! Vad ska jag skriva??

  • TezzAmore

    Miss P: Tänk vad dom gick miste på när dom "ratade" dig bara för att du har barn!

    Finns inte risken att folk glömmer av att OSA bara för att det är så långt tid?

  • TezzAmore

    Lykke: Jag tycker också så... att 3 månaders OSA är för långt! Det är så svårt, känner lite press eftersom pappa säger att folk på min sida släkten frågar efter datum och inbjudan...

  • TezzAmore

    Funderade på att skicka dom i början av Maj och sätta OSA 1 Juli. MEN, då blir det mitt i semestern OCH en lång OSA. Jag känner för att sätta OSA 1 Augusti och skicka ut dom i slutet av Maj... så får det nog bli! Även om pappa och familj tjötar! Jag menar, 25/8 är på en lördag, skolorna har börjat så folk med barn är nog inte bortresta vid den tiden ändå och får man inbjudan i Maj har man ju fortf. tid på sig att planera! Eller??

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3