• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Vad jag måste få ordning på nu är inbjudningarna. Jag blir så suuuuur, jag får inte alls till dem. Och så många kort som jag har gjort. Men inbjudningarna funkar bara inte. Och jag som trodde att det skulle bli det lättaste att fixa. Men istället visade det sig vara ett jätteberg att ta sig över. Ska göra ett nytt försök ikväll. Efter nästa helg måste de gå iväg känner jag.

    Ni andra i augusti- bauti, Tezz och lykke - när kommer ni att skicka ut era inbjudningar? Och vilken datum har ni osa?

  • Carma07

    lykke: Låter som du haft det bra i stora staden. Blev lite avundsjuk på vin och tv-titandet.

    Vill egentligen gå på trädgårdsdagarna. Får se om jag får ihop det. Får inte med mig sambon och inte jättekul att gå själv. Ska dessutom försöka hinna med ett besök hos mamma som fyller år. Tråkigt att behvöva jobba på en söndag.

  • Carma07

    Inget vidare. Surfar runt på nätet för lite ny inspiration. Kanske ska sätta mig och pyssla lite med dem innan min energi helt tar slut.

    För övrigt så inhandlade jag en sådan där mackapär som man gör präglingar med. Tänkte att det kunde piffa upp korten lite och att jag kan använda de på andra kort också. Så om du fortfarande vill göra lite sådant på era kort så kan du få låna.

  • Carma07

    Tycker era kort är jättefina.

    Det var ett litet panikköp kände jag sedan när jag kom hem. Om jag inte använder den något vidare sedan får jag väl ta mig i kragen och lära mig Tradera.

    När skickar ni ut era inbjudningar?

  • Carma07

    Loppis till hösten ska jag absolut fundera på. Börjar ju samla på oss en massa saker nu som vi vet att vi inte kommer att behöva något mer. Ville inte rensa ut ordentligt innan vi flyttade in i huset.

  • Carma07

    Håll nu tummarna för att sakerna faller på plats när jag går och fixar med inbjudningskorten. Man vet aldrig...plötsligt så händer det!!!

    Ha en fortsatt trevlig resa. Vi kanske hörs en sväng imorgon.

  • Carma07

    Puman-prinsen: Känner väl till format. Har varit där och inhandlat stämplar och papper fastän jag har högvis med papper och stämplar hemma. Jag scrappar lite grann och gör massor av kort i vanliga fall. Men dessa blir jag bara inte nöjd med. Antar att jag har för höga krav på mig själv just nu. Har kollat runt i mitt egna lilla galleri och även på nätet för att få igång min inspiration. Tyvärr kommer jag inte in på Scrappiz hemifrån på vår dator. Annars har ju de ett stort galleri att bläddra i.

    Men om du har något bra tips tar jag ju gärna emot det. Man kan aldrig få för mycket inspiration.

  • Carma07

    Malm:
    *nyfiken* Blev det någon hippa?? Tänker på dig om du ev ligger hemma med baksmälla och underbara minnen idag.

  • Carma07

    Tjohoo!!! Har äntligen fått till korten tror jag. Iaf första inbjudningskortet som jag känner mig nöjd med och glad av!!! På tisdag får ni se. Och/eller så lägger jag upp ett foto på vår fikablogg. *tjohoooo*

    Imorgon blir det en del ärenden för mig. Dyker förhoppningsvis upp här imorgon eftermiddag.

  • Carma07

    Nu är jag här.

    Addiz:
    Jag har fått hem nummerlappen. Ska bara se till att få den med imorgon.

    Tezz: Brunnsparken vid 18-tiden låter som en bra idé. Ska vi träffas vid fontänen som är där då, eller?

    Fredag låter också som en bra idé. Har inget annat planerat vad jag vet nu och hänger gärna med.

    Det var något mer jag skulle svara på, men kommer inte på just nu.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3