Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    På vår dag är det massor som gifter sig

    Nu har jag precis smällt i mig en stoooor bakad potatis med tonfiskröra och sallad. Grymt gott...
    Och räknar dessutom ner, om 1,5timma ska jag gå hem....
    Bara en snabbis förbi panduro och köpa en extra penna i samma färg som på placeringskorten och dyl...Så att det blir samma.

    Min panik går i vågor, just nu är det lungt men häromdagen var det hela havet stormar hemma över bröllopsplaneringen...

  • MissPhoenix

    Fredag - grillfest med dagis ikväll ( ), jobb och 25årsfest på lör och en troligen seg söndag

    Själv då?!

  • MissPhoenix

    Nej lykke- jag är med dig på den punkten!! Själv hade jag inte kunnat hålla mig från att svara.

  • MissPhoenix

    måste jobba lite nu innan jag går. kram på er

  • MissPhoenix

    Godmorgon tjejer!!!
    Känns bedrövligt segt att behöva sitta på jobbet en dag som denna. Ok, jag intalar mig själv att det är bara 4 timmar och heldags betalt men tjena vad segt...... Dessutom skiner ju solen något förfärligt!!

    igår satt jag o j och tittade på resor till thailand i nov när jag fyller 25 opch vi var sååååå sugna på att boka men så slog det mig, att jag inte får flyga så långt eftersom jag hade blodproppen i benet i höstas.... Så nu måste jag ringa min läkare på mån och fråga bara hoppas att det inte hinner bli fullbokat innan dess ......'

    Tezz - jag gör placeringskorten för hand i samma papper som jag gjorde inbjudningskorten (ett ljus cremefärgat papper, ganska hårt) och med samma stil och färg på trycket som på inbjudningskorten. Texten är lite gammaldags och jag hittade schabloner med bokstäver som jag fyller i då med samma färg som sagt. Lite coppar-aktigt.

    Vigselprogrammet är i samma färg fast lite mjukare papper och till framsidan har jag köpt en stämpel på format med utdrag ur en bibeltext som jag också då stämplar med coppar färgen. Såå svårt att förklara, får visa någon dag när tillfälle ges.

    Kramkram

  • MissPhoenix

    Heeeeeeeeeej

    Såå glad när jag ser er allihop! Snart är det dags att gå hem, har inte kunnat sitta här på hela dan för chefen har varit här. Jobbsituationen har blivit bättre, den jobbige av cheferna har slutat Weeeeeeeeeeee.....

    Tezz - näe, mina placeringskort är något större - ska ha dom i en korthållare.

    Har pratat med niblas solist idag och bokat henne till vår dag. Den enda lördagen hon var ledig
    Och J har bokat två nätter på ett suuuuper mysigt pensionat vid havet åt oss (i stenungsund).. Det skulle vara en överaskning men han kunde inte hålla sig
    Menyn är bestämd och blir följande:
    Lime&Vitlöksmarinerade kräftstjärtar till förätt
    och Stekt Ytterfilé, ungsbakad rosmarin potatis med rosépeppar sås och karamelliserad sparris + sallad och bröd till varmrätt.
    Och så hoppar vi över efterrätten och bara kör på tårta.

    Vad tror ni?

  • MissPhoenix

    Hej hej allesammans!!!

    Är så super duper trötter idag - har inte fått gjort mycket alls. Jobbet har gått sååå segt, men bara att härda ut dom sista tre stackars timmarna.

    Men, vet ni vem jag åt lunch med på mc donalds på avenyn idag - Yannick Tregaro. (kajsa bergkvist - chritian olsson m.fl tränare). Och då menar jag verkligen åt lunch med honom. Satt själv vid ett bord och åt och han kom fram och frågade om han fick sitta brevid mig - tydligen såg jag ut som ett trevligt lunchsällskap och lite ensam ut Så vi satt och snackade om verkligen ALLT under en timma - sen fick jag tacka för mig och gå tillbaka till jobbet. Himla trevlig faktiskt...

    Men, det är väl ungefär det enda roliga som hänt idag. Jag kommer på lör - när det gäller j är jag fortfarande osäker. Kan jag ta med lilleman? Är det ok?
    Något förslag på vad jag kan ordna?

    Kram på er alla sålänge

  • MissPhoenix

    Tezz- varför inte lite frågor där du svara på frågor om din m2b - typ favorit färg, stad, drömmar m.m (och med de rätta svaren intill) och din m2b svarar om dig.
    Usch, svårt att förklara men typ något sånt.

    Godmorgon på er förresten!

  • MissPhoenix

    Vi har köpt små söta röda konversationskort från designtorget som kommer att ligga på varje plats - så att gästerna har något att snacka om.

    Längst bak i häftet tezz kan du ju alltid ha vägbeskrivningen till stan, nummer till olika taxibolag m.m.

    Jag vill också träffa prästen!!! Vi ska träffa vår om två veckor och då har vi bara 4 dagar på oss att skriva vigselprogrammen. Min bror som ska hjälpa oss att trycka dom åker på semester och är inte hemma förrän 2 dagar innan bröllopet och då blir det väldigt tajt med tid.

  • MissPhoenix

    Tezz - drömresemål, favoritdjur, favoritunderkläder på tjej -resp kille, första kyssen, när ansåg du/han/ni att ni blev ihop (där skiljer det sig oftast massor )....

    Puman - smart, kanske ska börja med det innan. Vi har ju redan träffat prällen en gång - mest för att gå igenom alla papper - det är en del pappersexercis innan ett katolskbröllop. Och så har vi ju redan valt texter - vi ska ju i princip bara informera prästen.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3