• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    lykke07: Ja, gästpresentation kan man ju också ha på stafflit! Fast för vår del så lutar det nog åt bordspacering. För att gästerna ska slippa gå runt och leta efter sina platser. Jag tänkte inte ens på det förräns jag såg stafflit. Jättebra grej och lätt att ta med sig! Tur att sambons mamma målar tavlor, så kan vi ju låna hennes!

    Jag funderade på nått smycke till tjejerna, typ nått litet armband till tärnorna och nått halsband till toastmadame. Till bestman och toastmaster kanske nån slipsnål, eller manchettknappar? Ingen aning, det är ju lättare att köpa till tjejerna... Fast bestmannen gillar whisky, så det kanske passar honom bättre... får fundera lite till!

  • TezzAmore

    Linum: Jag känner att det nästan är viktigare att ge nått "finare" till toastmasters än till tärna och bestman. Toastmasters gör ju så himla mycket mer! Jag tar gärna whiskytips! Fast min sambo är också whiskykännare sedan länge, eller åtminstonde whiskydrickare... hahaha! Han provar det mesta, inte bara "finare" whisky. Tog ett kort på våra inköp efter italienresan, raddade upp 15 olika sorter! Hehehe! Jag försöker "lära" mig att uppskatta whisky, det går långsamt. Jag delar upp dom i kategorier som blää, och blä-men-det-går-ner. De som hamnar i sistnämnda kategorin är lätta sorter som Tullamore Duw och Inverhouse Green Plaid. Den sista är sambons favvis, men finns inte att få tag i sverige. Brukar köpa några flaskor när vi åker till Helsingör, där finns en affär som säljer det! Oj, va mycket whiskysnack de blev! Jag som gillar Liqör 43 bättre! *fniss*

  • TezzAmore

    Miss P: Kan du öppna upp Worddokument?

  • TezzAmore

    Miss P: Då skickar jag över ett i word!

    Tyvärr så kan jag inte låna ut stafflit vi ska använda, det är ju inte vårt! Hehehe! Hör med Lykke!

    Linum: Va gillar du för whisky då? Min pappa diggar cognac och ska alltid bju på det på middagar... gillar inte det heller. Har provat Xante en gång, päroncognac, fick tårar i ögonen så starkt var det! Hahaha

  • TezzAmore

    Tack lykke07: Vilken bra idé!

  • TezzAmore

    Miss P: Nu har jag mailat dig!

  • TezzAmore

    Linum: Jag ogillar Laphroaig.... det luktar ju ren tjära! Blä! Då kan du ock sambon bilda klubb...

    Vi tänkte ha sherry (tror jag det var) till desserten, har du några bra sorter att tipsa om?

    Miss P: Kanske finns det en nyare version av listan, detta är tyvärr det enda jag har!

  • TezzAmore

    MissPhoenix/Lykke: Den listan jag mailade var en kopia på den senaste listan jag fått! Det finns två listor, en med saker att låna ut (tex. skålar) och en med tjänster att låna ut (tex. hämta, lämna) Båda filerna heter samma, men jag mailade båda till dig Miss P! Finns det någon annan uppdaterad lista?

  • TezzAmore

    Alltså en kopia på den senaste Excellista jag fått...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3