• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Freda: Evas Paley, 18:30!

    Ang. vikten... länge och länge... ett år ungefär. Jag har inte haft någon brådska. Vill inte banta, vill ändra min livsstil istället och det tar tid att ändra hela mitt livs matvanor! Har gått ner 11 kg och känner mig supernöjd! Vet att jag aldrig kommer att bli "smal". Det räcker med att titta på min släkt, ALLA är överviktiga! Själv då? Du skrev att du kämpade med de sista kilona?

  • TezzAmore

    Va roligt för dig att det går åt rätt håll! Det är ett jädra gissel detta med mat. Det är ju lite klurit att hålla sig på rätt spår när man överväldigas av massa godsaker hela tiden överallt! Fast jag har hållt mig i skinnet, så jag kan frossa litegrann imorgon! Evas Paley har supergoda muffins, som jag måste snaska på!

    Har kollat på detta med BMI. Jag är glad, för jag har gått från Fetma till Övervikt! Hehehe! Men kan ju ändå säga att jag inte kännt mig fet, bara tjock! Vi är liksom inte feta i släkten, bara tjocka... hahaha!

  • TezzAmore

    Fredag: Du är ju nästan nere på "normal"! Va roligt för dig! *hurrar*! Jag har gått från BMI 33,8 till 29,3. *Yay* Då tycker jag att vi firar detta imorgon med en trevlig fika på Evas!

  • TezzAmore

    Ha en trevlig kväll mina sköna damer! Kraaam!

    *vinkar till Carma och Nickes, som kanske tittar in lite senare!*

  • TezzAmore

    God morgon!

    Idag är det fika!! *yay* (Gör en liten dans) Vilka ska med idag?

    Tezz
    Malm
    Carma
    Lykke
    MissP
    Addiz

    -------------

    ??????
    Nides
    Bauti
    Linum
    Petra
    Freda
    Skulle ni med tjejer?

  • TezzAmore

    För alla pysselintresserade! Måste berätta... var på Kortmakaren i Floda igår! Litet ställe, svårt att hitta till (om man inte känner till Floda) men så trevlig tjej som har stället! Jag lärde mig mer på fem minuter där än på en timme i en butik i stan! Jag ställde hudra frågor och hon svarade glatt och visade gärna hur saker och ting funkade. Så nu vet jag hur man använder distress ink och hur man får ojämna kanter på tunt Mullberry papper! *hihihi* Synd att jag inte hade så mycket pengar kvar, annars skulle jag köpt lite mer grejer. Nu blev det bara två rullar dubbelhäftande monteringstejp. Det skulle kostat 90 kr, hade bara 84.- och sambon inte en spänn, så jag slängde fram betalkortet (de tar kort) Då sa hon att det gick bra med 84.- kontakt ändå! *fniss* Det kallar jag service! *me like*

    Förresten, apropå festprogram... har varje gäst sitt eget festprogram eller delar varje person med sin bordsgranne?

  • TezzAmore

    Nån som har bra tips på vad man kan ta med sig som present när man är bortbjuden på middag? Ville försöka komma bort från den "vanliga" blomgruppen....

  • TezzAmore

    Lykke: Vilken rolig sida! *hahaha*!

    Fredag: Ljus var verkligen en bra idé! Var kan man hitta snygga ljus?

  • TezzAmore

    Freda: Ja, chilli brukar ha fina grejer! Ska se om jag hinner åka dit och kika!

    Lykke: Va synd att jag inte frågade igår, vi som var på Allum då... Får se om jag hinner åka dit och kika där med!

    Bauti: Va roligt att du skrev att mitt BMI är högt pga. boobsen... hehehe. Sambon sa igår att om jag skulle ta bort dom skulle jag få ett BMI på - 2! Hahahaha!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3