• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Fröken Malm: Åh, så roligt! Har du bestämt dig, någorlunda iaf?

  • TezzAmore

    Fasen, läste en grej i en tråd i veckan, nu kan jag inte hitta den! *muttrar* Försökte leta efter den, men det enda jag kommer ihåg var att nån hade skrivit att de skulle ha "Love is in The Air" och nån annan skulle ha "all you need is love" som utgångslåt... Nån som känner igen detta?

    Jag pratade med sambon igår om detta och försökte att föreslå att vi skulle ha "vi sitter i samma bil" med Bo Kaspers som utgångslåt, men sambon tyckte att den var lite för mycket "upptempo" för att spelas i kyrkan... Synd, det är en gullig text till, "för vi har varann..." Så nämnde jag att jag läst om "love is in the air" eller "All you need is love"... han tyckte att de låtarna skulle passa jättebra! Hihihi! (känner att Pachelbel's Canon blir lite för "allvarlig", så den tanken har jag gett upp) Nån som har mer förslag på gamla goingar?

  • TezzAmore

    Fredag: Tack för hjälpen!

    Ang. underkläder. Kommer nog att ha bekväma trosor. Vet inte om jag ska strumpbyxor på mig än, det kommer nog att bero lite på vädret. Sen kommer sömmerskan att sy in en bh i klänningen (hade inget val, hoppas att det blir bra) Men det hade varit kul att ha på sig en hmm... men gud! Va heter det?? En sån där grej runt låret? Oftast blått?? Hahaha! Har jag glömt ordförrådet hemma??

  • TezzAmore

    Hellu! Man är borta ett tag och ni har redan hunnit fylla ett par sidor!

    Nides: Jag ÄLSKAR Love Actually... *suckar* Sååå gulligt!

    Malm: Var har du köpt dina "Tanttrosor"?

    Gammalt: Jag??
    Blått: Blå blommor i buketten
    Nytt: Skorna, slöja
    Fått: Klänningen (Lånat: Ingen aning!)

  • TezzAmore

    Addiz, Nides: Love aCtually har blivit mina nya julfilm! Jag såg den för andra gången förra året i typ november... (hade då sett den en gång tidigare, men utan att tycka nått speciellt). Då blev jag kär i den! Köpte tom. skivan med filmmusiken! Så tog jag med den hem till sambons föräldrar när vi skulle dit och fira jul. Det är ju alltid så dåliga program på julafton, så vi kikade på den. De älskade den med och jag har bestämt att vi ska ha den som en jultradition! (om man kan kalla det för tradition efter ett år?? Hehe!)

  • TezzAmore

    *sjunger*

    "raindrops and roses, and Raindrops on roses and whiskers on kittens
    Bright copper kettles and warm woolen mittens
    Brown paper packages tied up with strings
    These are a few of my favorite things"

    *nynnar vidare*

    S O M: Me like!

  • TezzAmore

    Åh... när vi ändå pratar klassiker... en som jag älskar (och kanske Addiz me?? Tänkte på din fest! ) är Grease!! Har sett den en miljon gånger!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3