• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Fredag: Svärfar (och mor) bor en sisådär 3 mil österut (mot Borås) från Göteborg, så det är inte så långt!

    Det låter som att du kommer att få en trevlig helg du med!

    Jag brukar alltid titta på melodifestivalen! Det är ett måste! Synd bara att mina kompisar och familj inte gillar det så mycket. Vid en av deltävlingarna iår så jobbade sambon, då fick jag mutat morsan med kinamat för att hålla mig sällskap! Hahaha!

  • TezzAmore

    Linum: Jag har själv köpt 1:a klass resguider USA! Den är tung som en tegelsten... Hehe! Tänker INTE ta med mig den på resan.. haha! Nu när vi bestämt vilka ställen vi ska åka till, så ska jag se om jag kan köpa på mig några andra böcker!

  • TezzAmore

    Fredag: Just det!!!! Hindersprövning Hindersprövning Hindersprövning Hindersprövning Hindersprövning!!!

  • TezzAmore

    Hellu? *helluuu helluuuu helluuuuuu* Eko!

    Har alla gått? *lyfter på musmattan och kikar*

  • TezzAmore

    bauti: *vinkar tebax*

    usch... känns som att jag måste göra lite nytta... men har ingen lust! Har bara 30 min. kvar av arbetsdagen, sen är man fri!!

  • TezzAmore

    Moahhaha! Måste berätta en grej... hihihi! Håller på att knåpa lite lätt på gästpresentationer... *fnissar* Så skulle jag försöka hitta en synonym till ÄLSKAR... då kan man högerklicka på ordet (om man använder Word) där stod ett par exemplar... *fniss* Här kommer några:

    ÄLSKAR
    - känner kärlek för
    - är kär i
    - tillber
    (ok, än så länge inget konstigt!)
    - dyrkar
    - håller av
    - har samlag med

    OJ!! Var det bara jag som undrade var den sista icke barntillåtna synonymen kom ifrån!! Hahahahaha! Visste inte att Microsoft hade såna ord i sina program! *skratt*

  • TezzAmore

    Bauti! Håller med! Helt sjuka trådar ju! *fnissar*

    Nu ska jag strax gå hem! Ha en trevlig helg, Kram Kram!

  • TezzAmore

    God morgon!

    Igentligen skulle jag jobba, men har BT abstinens efter helgen, så jag kikar hellre in här! Har läst ikapp mig och här kommer några inlägg!

    Linum: Jag är faktiskt superskraj för getingar! Min värsta mardröm är att de ska fastna i håret på mig. Så när det kommer en flygande mot mig brukar jag inte flaxa, jag blir helt paralyserad!! *fnissar* Kan se lite rolig ut... tror jag iaf! *skratt* Står där, stel som en pinne och troligtivs en tår som trillar ner för kinden... en gång när sambon kom ut (vi grillade) stod jag så, han fattade ingenting! Hahaha! Tills jag lyckades väsa fram "geeeting"! Då jagade han bort den... min räddare i nöden! Det dumma är ju att han är ju allergisk!! Haha! Jag vet, dum é ja'!

    Carma: Va bra att ni också gillade Emilios! Hoppas det löser sig med klänningen idag. Kul också att det går framåt med korten... jag har ju (hittintills) gjort 7 olika kort! Hehe! Det sista är jag 99% nöjd med, så det kortet får de bli! Känner som du, trodde att det skulle bli jättelätt, men tvärtom, blev det de svåraste kortet jag gjort! Vi skickar nog ut våra kort så fort vi blir klara (en till två veckor). Osa sätter vi 1 Augusti. Hur ska ni göra?

    Imorgon är det Vårrus! (blandade känslor) Det ska bli 9 grader och regn... Det ska bli kul att träffa er!

  • TezzAmore

    Fredag: Varför har du inte skickat in Hindersprövningen än? *undrar* Är det verkligen bara slarv eller är du nervis?

  • TezzAmore

    Addiz: Jo, men jag har inga regnkläder!!

    Ska in till stan idag, ska till tandläkaren! Ska se om jag kan köpa en sån där kappa efter det. Kan vara bra att ha...

    Soppa låter gott! Men gör inte för mycket bara, så du får slänga! (fast du kanske kan frysa in?) Picnick-korgen man får brukar vara ganska mättande! Iaf. den gången jag var med, för 4 år sedan... hehehe! (som om saker och ting inte kan ändras eller... *fniss* )

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3