• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Linum: Nemans problemas, för mig iaf! Hälsa från kinesen! *fniss*

  • TezzAmore

    nekat oss ska de va... inte neckat oss!

  • TezzAmore

    och om jag fortf. är dålig i halsen så kan jag klappa takten!

  • TezzAmore

    Carma07: Nä, jag lurar fortf. bakom disken! Är nyfiken på klänningen i Kungälv! Hur ser den ut? Funderade på att lägga upp en tråd om butikslurendrejeri, men så kände jag att vart leder de till, bara massa tjöööt... Tack för krya på dig hälsningen! *krama om*

    Vårruset nästa år låter trevlig! Då borde ju min förkylning ha gått över! *skratt*

  • TezzAmore

    Senaste nytt från TH:

    God kväll! Vi går raskt över till en liverapport från antikropparna i Tezzans huvve!

    Förkylningen har flyttat på sig! Den har omgrupperat och flyttat sina trupper norrut mot det beryktade nästraktenområdet! Vad vi kan se så tar sig förkylningen sakta fram genom den kuperade terrängen och lämnar efter sig stor förödelse... Den förrut som friska och fria näspassagen har totalt bommats igen och förkylningstruppen har lämnat efter sig en förfärlig maskin som tillverkar flera ton med.... snor!! Antikropparna har tagit hjälp av Tezzans hand och en bal dassrullar för att sakta motverka och torka ut snorfloden...

    En positiv nyhet är att det ser nu ut som att antikropparna har vunnit matchen om mandlarna, de är lite illa tilltygade efter kriget, men är nu intagna på sjuhus för vård. De hälsar att de mår bra och tycker att sjukhuset har snygga antikroppar!

    Detta var det allra senaste uppdateringarna från TH! (Tezzans Huvve!)

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Idag mår jag något bättre, så det ser lovande ut inför morgondagen! Glöm nu inte att fylla i formuläret som Addiz länka till!!! Alla ska fylla i, så vi kan få oss en riktig schlagerfest!

    Addiz: Jag får tacka nej till Schlagerklubben på Berså Bar, sparar mig till HRC imorgon istället! Varför ska ni kika på lyor? Ni som bor så fint!

  • TezzAmore

    Puman-prinsenn: Fina låtar allihop! Här kommer två exempel till:

    För kärlekens skull - Ted Gärderstad
    Av längtan till dig - Cajsa-Stina Ejermyr

  • TezzAmore

    Lykke: Om du inte kommer åt sidan, maila över en motivering (max 255 tecken) till mig, så anmäler jag dig! Maila även med ditt hela namn, ålder, Telefon dagtid, mobil och epost!

    Malm: Skit, lite skillad på priset!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3