• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    japp- vi har skriftliga svar. Vi ber gästerna önska en låt. Men trodde mina vänner var väluppfostrade- man skall ju svara på inbjudan inom en vecka om man vet att man skall komma. Åtminstone enligt min gamla etikettbok Men inte ens min extremt väluppfostrade svärmor in spe har svarat

  • Ab fab

    Jag behöver hjälp med blommorna. En vän skall binda min bukett. Den kommer att bestå av rosor i tre färger. Dessa tre färger skall gå igen i bordsdekorationerna. SÅ jag behöver alltså ca 30 rosor till buketten o 2 rosor på varjebord och det är ca 10 bord. Var köper man man bra, billiga rosor i auagusti. 50 st ... då kan det ju vara värt att vara lite ekonomisk. Finns det plantskolor eller handelsträdgårdar som är bra.

  • Ab fab

    Nibla- snart mejl i din box

    Bauti- va kul. Visst är hon trevlig?

  • Ab fab

    Vi träffade Carina för ett par månader sedan. Vi ville kolla hur hon var innan vi bestämde oss. Hon är trevlig och chosefri.

  • Ab fab

    Bauti- hoppas rabarbern blir bra. Ser fram emot bilder.

  • Ab fab

    tack för tips om blomsteraffärer. Den på Korsgatan gillar jag mycket, men visst har ni pratat om Angered?

    Tezz- du är saknad. Mår du bra?

    Ang 6 juni. Förhoppningsvis fika med väninnorna och så servera vi lunch bestående av svenska specialiteter- rökt lax, köttbullar, sill o kanelbullar

  • Ab fab

    Klart vi saknar dig!

    tack för tipset. utby är ju åt rätt håll för oss. Skall kolla med dem bums

  • Ab fab

    Tezz- en perfekt present tycker jag.

  • Ab fab

    ta det lugnt Carma. Inte jobba för mycket första dagen.

    I morgon jobbar jag halvdag, så jag stannar hemma o skriver lite. Sen blir det utflykt med mamma. Vi skall leta klänning till henne o sen skall jag inredningsassistera henne på IKEA. Jag behöver shoppa sommarkläder till jobbet så vi får se om det blir något sådant.

    Nåt att ge kamaraterna:-=
    www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,1086194,00.html

  • Ab fab

    Lycka till Mss P. Företräder facket dig? (eller får man inte process ai AD som eget ombud kanske. Länge sen det var arbetsrättstentor *s*)Skall du med till STO? Spännande, jag hoppas du lyckas o får stora stora skadestånd. Det kanske du inte skall berätta men vid tillfälle får du säga vilket företag det är.

    Tänkte på en sak, Nibbles, är det bara du som blev uppsagd eller är det fler? Försök att samla er om ni är fler.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3