• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    *muttrar*

    Jädra kostymklädda typer som bara kommer på en idé och genomför den utan att ens fråga de som idén berör... gillar inte sånt...

    *muttrar*

    Så står de där jättenöjda, ett helt gäng på 10 personer och tittar på sin fina tv! "Åh, titta va duktiga vi är, vi har ställt upp en tv med en reklamfilm"!!!

    *ironisk*

    *muttar*

  • TezzAmore

    Nibla: "slå dom"?? *fniss* Nä, nu vill jag ju inte ta till våld. Då kanske det kommer hit ett helt gäng med en vit tight tröja med massa snören och tvingar mig att ta på den! *skratt*

  • TezzAmore

    Nibla: Var köpte du din bukett nånstans?

  • TezzAmore

    Nibla: Va bra att ha kontakter!! Jag skulle gärna vilja se nått kort från er bordsdekoration, speciellt blommorna för att få ett humm om hur stora blommstergrupper ni fick plats med. Tänkte på det du sa, att det var lite trångt!

    Var och pratade med en blomsteraffär ang. min brudbukett igår. Har varit lite orolig över att det ska vara svårt att få en med blå hortensior, men det var inga problem! En bukett skulle gå på ca 450kr. Är det dyrt? Tyckte inte att det lät sååå dyrt. Däremot vet jag inte hur jag ska dekorera på borden... Funderar på att köpa en hortensiaboll och ställa i en hög vas, eller lägga i en lägre... får leta runt lite efter inspiration!

    Freda: Nja... förgifta... kanske det kanske? *fniss* Fast jag tror att jag nöjer mig med att slänga ut ett lager olja på golvet så att alla halkar i sina dyra kostymer! *skrattar elakt*

  • TezzAmore

    Nibla: Vi stod och pratade en bra stund med honom och han va verkligen entusiastisk och intresserad! Han sprang omkring i lokalen och plockade fram den ena blomman efter den andra och plockade ihop en jättevacker bukett med hortensia (visserligen rosa, men man kan beställa blå)jättesnabbt! Vi pratade jättelänge om bindning osv. Så frågade jag vad en sån brudbukett skulle kolla, han tittade ner på blommorna en stund och räknade och sa den 400 - 450kr! Oj, va bra tänkte båda sambon och jag! De behövde inte få in beställningen förräns senast 2 veckor innan heller! Så plockade han fram ett ex. på en corsage (till mannen) och en liten bukett till tärnorna! Priset på dom frågade jag faktiskt inte efter, men om brudbuketten kostade 450kr så borde ju inte resten bli så superdyrt heller!

  • TezzAmore

    Lykke: Ja, det kanske behövs för att jag ska få tummen ur för att göra nått! *försöker sparka mig själv på baken, men det går inte*

    Freda: Vilken vacker bukett!!! Min kommer att se ut ungefär så här, fast inte lika stor och inte hängande utan mer rund. Tänkte att jag som är så kort, ska nog inte ha en hängande bukett..

    www.aklejatrend.com/images/brudbuketter/6.jpg

  • TezzAmore

    Den buketten han plockade ihop igår var mer färg i än på bilden. Han plockade ihop några buntar hortensia och stoppade in vita rosor i. På bilden är hortensian isärplockad... Så den kommer nog inte bli superlik, men litegrann och med samma färger!

    Addiz: Jag var på Kvibers Handelsträdgård! De är ett gäng original som jobbar där. Det är lite stökigt och de har ett gäng med massa katter som springer överallt och diar sina systras kattungar osv. men de har bra kvalitet på blommor!

  • TezzAmore

    Nibla: Får man se bilder från festlokalen längre fram??

  • TezzAmore

    Nibla: Du har mail tebax!

  • TezzAmore

    Hej Freda! Har haft lite mycket att göra på jobbet bara! Men jag kan inte hålla mig borta från er!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3