Inlägg från: justintime |Visa alla inlägg
  • justintime

    bröst och graviditet

    när är det man börjar se på brösten att man är gravid?(att det börjar växa, bli ömma osv.)gör man det redan innan beräknad mens? isf har jag nog inte lyckats bli gravid.

  • Svar på tråden bröst och graviditet
  • justintime

    Ok, då vet jag, tack för era svar(: Det var en månad sen jag hade mens sist så då behöver inte mina bröst visa något tecken ännu alltså(om jag nu är gravid)Har inte haft ngra symtom direkt, bara att jag vet att jag haft oskyddat under min ägglossningstid(hade ont i äggstockarna,svullen mage o flytningarna)det ända jag känns är väl egentligen att jag är hungrigare och hela tiden grymt sugen på apelsin(vilket ja inte brukar) men sånt där kan man ju givetvis inbilla sig. När och hur märkte ni av graviditet?

  • justintime

    ah, såklart, dum i huvudet man e ;) graviditetstest såklart..hhaha.. i vilken vecka var du då när du tog testen? hur länge vänta du efter mensen?

  • justintime

    ok. då har jag förståt att det alltså är väldigt olika. Jag funderar på att göra gtest men vill ändå inte..det är ändå bara dag 30 efter mens, så den kan ju vara på g eftersom jag inte vet alls när den kommer då jag slutat med ppiller.. Hm. det är ju inte gratis med gtesten heller:/ fast ändå vill jag veta nu.. :P
    Louise14: du sa ngt om yrsel, känner du det allmänt under hela dagen?

  • justintime

    Jag har också hört att man kan vara gravid fast att det inte ger utslag på ett g-test. En bekant har 2 ggr varit gravid utan att det visats fören väldigt sent in i graviditeten, och hon hade även knappt ngra symtom alls så när hon väl fick veta om bebis i magen var hon redan i månad 6.

    Louise14: det blir så att jag ringer idag och ber om en tid för test. Som du säger, visar det negatovt så kommer säkert mensen direkt :) det är ju alla tankar som stoppar upp.

    tack för allas råd :) hihi /justintime

Svar på tråden bröst och graviditet