• Louise14

    bröst och graviditet

    Befinner mig just nu i v 5 och jag känner eller ser ingenting alls, så det är nog väldigt individuellt.

  • Louise14

    Jag tog testet 3 dgr efter beräknad mens, då vi hade planerat barn så var vi mycket väl medvetna om att det kunde vara fallet. Hade itne heller några speciella symptom, förutom en viss yrsel och förlorad aptit.

  • Louise14

    Nja, nu har det gått över lite nu, eller så är det helt enkelt så att jag är van. Men den brukade mestadels komma när jag reste mig upp, eller böjde mig ner eller så...inte hela dagarna.

    Känner ännu ingenting i brösten, men det växer och strechtar på sig i magen!

    Hur går det för dig justintime?

  • Louise14

    Vill ha bebis: Ja, om du kände av ÄL för 2 veckor sedan, så borde det ge utslag på gravtest med morgonurin. Om jag vore dig skulle jag testa mig nu, Alltid skönt att veta istället för att gå och undra. Och om det inte är positivt, så kanke mensen får sig en spark i baken och sätter igång? Så tänkte jag....

    Brudkalasen: Så vitt jag vet, så skall det vara möjligt att det kommer mjölk ur brösten även fast man itne är gravid. Dock är det ju möjligt att du är en låghormonare. Fick du mjölk och mens förra månaden? Då kanske det är så din kropp fungerar.

  • Louise14

    Hmm, om man är låghormonare innebär det att man har så pass lite graviditetshormoner som utsöndras att det ine syns på stickan. Man är dock lika gravid för det. Men om mjölken har kommit en månadstid utan andra symptom behöver du nog inte oroa dig, såvida du inte slarvat med pillren förstås.

    Ring Gyn för blodprov om du är orolig.

Svar på tråden bröst och graviditet