• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    fitforfight: Riktigt läckra skor!

  • Pumpkin

    Bed of Roses: Kul att prova klänningar! Hoppas att den finns kvar i januari då, annars brukar det ju vara ganska "årsbetonat"

    sajber.pillan: Nej, det gör ju inte det
    Visst är det härligt med sol - nu kanske man vågar sig på att äta lunch utomhus idag

  • Pumpkin

    Satt förresten med bordsplaceringen igår - fy bubblan så svårt det är!

  • Pumpkin

    stjärngudinnan: Fusk! Jodå, jag har hittat ett antal skor, men jag är lite osäker på klackhöjden och hur jobbigt det blir. Måste försöka få tag på en sko med lika hög klack som de jag hittat på nätet för att känna efter...

  • Pumpkin

    sajber.pillan: Jättesöta skor!

    Bed of roses: När det bara är en storlek och det dessutom är snörning i ryggen så ska det inte vara några problem alls att få in den en storlek.
    Champagne är ganska gul, men ivory är ju mer benvit typ.

  • Pumpkin

    Bed of roses: Är det du som tycker att du inte kan ha vitt för att det är andra gången, eller tänker du på vad andra ska tycka?

    Nu har vi bokat visning av lokalen - på måndag!

  • Pumpkin

    Bed of roses: Klänningens färg har faktiskt ingenting med brudens oskuld att göra, det var brudkronan som stod för det förut - bara så du vet
    Tänk på att det är din dag, så om du vill ha en kritvit klänning eller en chockrosa, så är det helt upp till dig! Att man inte skulle kunna ha en vit klänning bara för att det är ens andra, tredje eller tjugonde bröllop är en tråkig och förlegad tradition, som inte har mycket att hämta i dagens samhälle.

    Gör som du vill helt enkelt!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6