Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Madlin: Vilka fina grejer du gjort!!

    Pumpkin: Idag är det precis ett år kvar för oss. Vi den här tiden om ett år, sitter vi nog hos frissan och är väldigt nervösa eller vad tror du?

  • stjärngudinnan

    Vårbrud: Nu närmar det sig verkligen för dig! Vsd roligt!

    Madlin: Jag vil lockså bröllopsshoppa, framförallt börja prova klänningar!

    Pumpkin: Vad tråkigt! Dåligt av teknikerna att inte framföra sin synpunkter till dig personligen istället för att gå till en chef och klaga. Det hela bli ju så mycket svårare att bemöta då. Bry dig inte om dem!!!

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!!

    Jag har inte hunnit kika in här på några dagar för vi har haft besök här i helgen.. Igår var jag och en av mina toasmasters och började kika på papper osv på panduro. Vi har en favoritidé men ska kika runt lite mer innan vi bestämmer oss och börjar inhandla saker. Vad svårt dte är och bestämma sig!!!

    Anja: Vad kul att du är tillbaka. Vad som har hänt här, är att sambon friade på vår tvårsdag

    Madlin: Vad tråkigt mer solist!

    Jeeska: Vad tråkigt om ni måste flytta fram bröllopet! Hur mycket pengar är det som fattas? Det går inte att ta ett litet lån, eller dra in på några poster till börllopet?

    Lucy: Vilka fina buketter!!

    madeleene: Låter jättefint!

  • stjärngudinnan

    Förresten, är det ngn fler än jag som har tänkt att tappa ngr kilon inför bröllopet? Isf kan vi väl peppa varandra lite i den här tråden! Jag vill gärna gå ner 5 kg men de där kilona är så svåra att bli av med Har faktiskt gått med i aftonbladets viktklubb idag. Hoppas att det ska sporra mig!

  • stjärngudinnan

    sajber.pillan: Idag har jag börjat det nya livet Gick upp klockan halv sex och promenerade 45min före frukost och jobbet! Var jätteskönt och jag känner mig piggare än vad jag brukar göra om jag går upp en timme senare..

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Vilka skor hade du tänkt köpa på DIN SKO? Tack för peppingen, lär behövas!

    Sajber.pillan: Oj 1.4 kg på två veckor! Vad bra! Kanske också skulle pröva GI- dieten, men jag har så svårt att följa en diet. Det brukar sluta med att jag syndar för mycket Därför passar Viktklubben mig bättre. Där får man ju äta allt men i mindre mängder!

  • stjärngudinnan

    Pumpkin:Jag har också tänkt mig skor i den stilen, med låg klack eftersom sambon är kortare än mig! Jag hade fått för mig att du skulle ha ballerinaskor med band, eller så har jag bara drömt det

  • stjärngudinnan

    Pumpkin: Jag var tvungen att kika på skorna IRL. Det är precis ngt sådant jag tänkt mig med låg klack! Jag vill ju inte bli längre än mina redan 178cm. När jag pratade med min syster om skorna så visade det sig att min syster hade ett par likadana på sitt bröllop Funderar på att köpa dem faktiskt! Min syster har tyvärr en strl mindre än mig, så jag kan inte låna hennes

  • stjärngudinnan

    Jenny_Åland: En kram till dig. Min sambos mamma fick en propp i hjärnan alldeles nyligen. Hemskt! Men hon repade sig snabbt!

    jeeksa: Då förstår jag. Jag ska hålla tummarna för att det löser sig för er!

    Blivandefruandersson: Snygg klänning!

    Elin: Välkommen!

  • stjärngudinnan

    Madlin: Vad tråkigt! Kom tbx till oss!

  • stjärngudinnan

    Blivandefrandersson: Jag tycker att den matchar klädkoden kavaj bra!

  • stjärngudinnan

    Bed of roses: Här är ytterligare en blivande brud som skall försöka gå ner ca 5kg i vikt. Jag har precis gått med i Aftonbladets viktklubb och försöker komma igång med träningen igen efter ngr månaders träningsuppehåll.. Känner mig för tillfället riktigt peppad Vi får vl se hur länge det varar

    fitforfigt: Riktigt snygga skor!

    Pumpkin: Igår köpte jag skorna på Din sko. Hur har det gått för dig? Har du hittat ngr andra skor?

  • stjärngudinnan

    sajber.pillan: Tänkte jag skulle pröva receptet på din lasagne någon dag, lät riktigt gott! Hur går det annars med viktnedgång och bröllopsplaner?

  • stjärngudinnan

    Bed of roses: Jättefin klänning! Tror inte att det ska vara ngr problem att sy in en strl.. brukar vara trixigare om det ska sys in flera strl. Ska du köpa den eller hyra?

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!!

    Mår pyton idag, känner av min magkatarr. Jag har eg. väntat på att den skulle komma eftersom det har varit så mycket denna månaden med flytt, bröllop, stort kalas osv och så är det mycket på jobbet så här i semstertider Tur att jag har världens bästa sambo som bestämmer att jag ska åka hem och lägga mig istället för att göra alla borden, som att jobba över, handla och och träna. Han föreslog en lat filmkväll i soffan istället. Inte helt fel!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6