• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget De som mest frekvent hänger här just nu är:

    070811 Lucy_ ? www.annaochdaniel.se
    070915 vårbrud2008 ? martinomartina.weddingannouncer.com
    071020 drömbrud ? joyochandreas.weddingannouncer.com
    071231 MrsNyberg2B ? home.gamman.se/nyårsbröllop

    080505 blivandefruandersson08 ? danielatheresew.weddingannouncer.com

    080620 Brud 2008 ? kling2008.weddingannouncer.com
    080620 InaHjärtarAdam ? home.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Naura ? www.naura.se
    080628 brud nästa år

    080705 snitte ? home.gamman.se/magnusochrebecca
    080705 stjärngudinnan
    080719 Anja74 ? anjasbrollops.blogg.se

    080802 Helmborn2B ? camilla-anders.weddingannouncer.com
    080802 B & S ? home.gamman.se/bojanochsamantha
    080802 angelica79 ? angelicarichard.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080808 madlin ? linjer.blogspot.com
    080809 Jenny_Åland ? blogg.gamman.se/Jenny_Åland

    sajber.pillan ? home.gamman.se/pillanochkjelle
    chickpea
    Budgetbrud2008
    Finlandssvensk

    Länk till gamla trådar:
    1. www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m1441035.html
    2. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html
    3. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1774171.html
    4. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1914213.html
    5. www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m2038902.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6
  • Brud 2008

    Norrsken: Försök att inte ta åt dig! Det är svårt, jag vet! Jag har också blivit idiotförklarad flera gånger på FL, det var bla därför jag avreggade mig innan... Det är så trist att det är så, jag gillar själva idén med familjeliv, att det finns så många forum om allt möjligt och att man kan göra omröstningar, men man känner sig ju inte speciellt välkommen där...

  • Pumpkin

    Brud 2008: Det var därför jag avreggade mig på FL också, men i och med att det ändå finns några vettiga människor där som jag gillar att prata med så reggade jag mig igen. Trist att det ska vara sådär!

  • MrsNyberg2B

    Men förut var det väl så att det räckte om katterna var 8 veckor? Alltså, jag har för mig att jag har hört det. Antar iofs att det finns en anledning till att man ändrat det. I ditt fall, Norrsken kan jag inte se någon anledning till att du skulle lämnat henne i fyra veckor till, helt ensam. Det är ju fånigt - det är väl mer djurplågeri än att låta henne få vara hos någon som har tid med henne.

    Norrsken - Glöm heller inte att ha "nybakta-bullar-doft" i lägenheten på visningen, gärna ett fat med bullar på - det ska vara bra, har jag hört!

    Jag tycker att en av få saker på FL som är bra, är depressionsdiskussionerna i känsliga rummet. Men det är tragiskt att man ska behöva vara anonym och diskutera sådana saker för att bli bemött med respekt. Jag saknar verkligen KONSTRUKTIV kritik där - det är väldigt få som ägnar sig åt det. De få som gör det försvinner i mängden av aggressivitet. Det är jättetrist tycker jag. Onödigt att skapa hetstämning när det inte behövs.. Nej, vi kan köra den här tråden som föredömligt exempel tycker jag!

    Idag hade jag ångest (igen) när jag vaknade. Skitjobbigt - jag orkar orkar orkar inte! Ringde iaf och sjukskrev mig och i morgon ska jag ju opereras, så då får jag vara ledig några dagar extra. Jag hoppas verkligen att det löser sig, för att ha det så här i längden blir ju illa. Tror jag.

  • Pumpkin

    MrsNyberg: Jo, för ett antal år sen var den "rätta" åldern 8 veckor. Sen höjde de till 10 veckor och nu är det 12 som sagt. Jag tycker naturligtvis att det ska efterföljas eftersom det finns en anledning till att man satt den gränsen, men går det inte så går det inte, och som sagt, det är ju bättre att katten får växa upp med NÅN än INGEN. Nåja...

    Ja, bulldoft ska ju vara en bra grej har jag hört Får väl se, tror jag fixar det med frysta bullar Orkar inte riktigt dra igång med bullbak mitt uppe i flyttröran.

    Hoppas att operationen går väl imorgon och att du kommer på fötter snabbt igen.
    Hur var det nu, har du fått träffa psykolog eller? För du behöver det ju verkligen...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jo, precis. Bättre med någon. Absolut. Jag håller på dig!
    Jag har fått träffa överläkaren på psykiatriska mottagningen. Det var några veckor sen nu och jag har fått mest mediciner.. Inte för att det är dåligt, de hjälper ju lite, men känns som att det är dumt att proppa i sig massa piller. Fast jag ska på samtal, det vart bara försenat eftersom jag lyckades trycka in jobb samtidigt som jag skulle dit. Osmidigt.

    Min blivnad svägerska har ju nyligen separerat från sin sambo och de skulle sälja sitt hus. Jag vet att vi pratade om det där med bulldoften men vet inte om hon körde på det. I vilket fall så var priset upp i över två miljoner när vi hörde något senast... Det kanske har något med bullarna att göra..

  • madlin

    Ja bulldoft eller malda kaffebönor brukar det köras rätt friskt på hus och lägenhetsvisningar, bättre det än doftljus och rökelser - finns ju folk som reagerar jättemycket på sånt.

  • Pumpkin

    MrsNyberg: Hoppas du tar dig iväg till psykolog snart!

    madlin: Ja doftljus och rökelse kan vara farligt att köra med faktiskt - själv tål jag oftast inte doften!

    Hmm... Tror det andra jobbet ringde nu, alltså inte Proffice utan Kidde som jag också var på intervju hos. En vecka senare än utlovat, hmpf! Hann dock inte svara eftersom jag satt i samtal, och de har inte lämnat något meddelande. Usch, jag vet inte vad jag ska göra

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Den 15:de har jag skrivit med stora bokstäver i kalendern, för att jag verkligen inte ska missa det!
    Ring upp dem? Eller så ringer de väl igen?

    Tror absolut att det är mycket, mycket bättre med bulldoft och kaffe än vad det är med rökelser. Jag mår ofta illa av rökelser och doftljus, kanelbullar och kaffe däremot är ju en helt annan grej!!

  • Pumpkin

    MrsNyberg: De har ju inte lämnat något meddelande eller så, så de ringer säkert upp igen. Annars får jag väl ringa dem senare helt enkelt.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Grattis till lägenheten!!!!!!!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6