• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Rheannon: måste vara skönt att bestämt datum nu? Är det inte en Fredag förresten? Då får ni vara ute i god tid va de gäller kyrkor, begravning på Fredagar - vissa kyrkor bokar inte ens vigsel den dagen iofs.

    Sparandet ja... vi har ju knappt hunnit spara. Det är väldigt tur att man redan hade ett sparkapital sen innan. Men än så länge har vi inte behövt nalla, fastän vi köpt mycket o betalat en del poster. Det är ju maten, personalen o alkoholen som kostar . Så har ungefär samma som ~Norrsken~ på den biten.

  • madlin

    ~Norrsken~: hahaha, tjejen med koll!! *hrm*

    Brud 2008: oj va skönt med ett sånt tillskott till sparkontot!

  • madlin

    åh va gott med rabarberpaj!!

    Ja.. de är rätt dött.. Men jag vill inte tjöta ihjäl er med "vårt". Känns lite fel när man helt plötsligt är ett år föra alla andra.

  • madlin

    ~Norrsken~: skyll dig själv! *s*

    Nädå, men idag inventerade vi i sambons garderob på kostymer. Han har några stycken som är måttsydda och fina, jag hade tänkt att han skulle använda någon utav dom.

    Men...

    ..idag fick han pröva allihop, men han växt på bredden - över bröstet dock bara. Lite mer muskler kanske? Vad vet jag, men de såg tokigt ut.

    Så jag hade tidigare på dagen sett jättefin kostym på Ellos (ha ha, ja faktiskt!!) och det är 30% rabatt - då jag ändå skulle beställa några toppar och en hissgardin så la jag ner två kostymer i olika storlekar och hoppas att de är lika fina i verkligheten och kanske passar. Annars är det väl bara så, så får vi jaga kostym i affär istället :) Passar någon så blir de riktigt billigt med

  • madlin

    ~Norrsken~: verkligen! sen när de slog ihop med josefssons och catalog så finns ju jättemycket - h&m kan nääästan slå sig i väggen ;) Men H&M's kostymer (som ÄR fina) var helt slut, inte så konstigt när det snart studenttider också.. Jag vill shoppa mer, men nästa helg blir de shopping - även till bröllopet :D

    vad vill du shoppa då?

  • madlin

    Jasså? vart beställer du nånstans då om du nätshoppar? Hittade mycket snyggt på både ellos och h&m - så de blir mycket sommarkläder därifrån i år.

    Skor är roligt o shoppa! PASSION! :D

  • madlin

    Ellos har VERKLIGEN gjort ett uppsving tycker jag, fräscha kläder! Sen annat också som faller en i smaken va de gäller accessoiarer o inredning med emellanåt.

    Haha, jag är nog inte där än va de gäller skor - det går i vågor. Jag köper dock massor av kläder jag aldrig använder *hmm*

  • madlin

    *fniss* så lätt hänt tydligen! Vore ju bra om man kunde behärska sig nån gång, men men!

  • madlin

    sant o visst! jag vill till ikea o köpa karaffer och allt småplock som ska fixas till. Mycket smågöra. Hade inte tillräckligt med gips hemma heller så jag kunde göra figurer.

    Visst borde man kunna använda sprayfärg på gipsfigurer sen när de torkat?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6