Inlägg från: jeeksa080823 |Visa alla inlägg
  • jeeksa080823

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Jag måste bara få lägga mig lite i den här diskussionen som pågår om lokaler För oss är det ett problem med att i de flesta lokaler måste det vara tyst klockan 1 på natten.
    Vi och våra vänner är lite av festprissar och vill inte direkt sluta festa då om vi inte vill.
    Svårt att hitta lokaler som passar ens behov helt enkelt..

  • jeeksa080823

    Norrsken:
    9 augusti 2008 har vi tänkt.
    Vi har redan bokat Turinge kyrka och Nykvarns herrgård men vi kollar runt lite om vi kan hitta en festlokal som går att använda hela natten.

  • jeeksa080823

    En fråga till er som hänger här
    Hur gamla är ni?

    Egentligen är det inte så viktigt att veta men jag är lite nyfiken av mig

    Jag är 28 och min m2b är 32.

  • jeeksa080823

    InaHjärtarAdam: Grattis! Visst är det en härlig upplevelse att titta på ultraljud?! Gjorde själv det för ca ett år sen och även vi kollade könet, men då var det en liten kille som visade upp vad han hade så fort sköterskan satte igång undersökningen..

  • jeeksa080823

    InaHjärtarAdam: Hur gick det? Kunde du tvätta håret och åka till Stockholm?

  • jeeksa080823

    Hej på er.

    Hoppas ni haft en trevlig helg. Själv har man just börjat vakna till liv, m2b fyllde år igår så vi hade fest och sen var det utgång. Riktigt party och roligt var det men nu är det lite segare kan man ju erkänna...

  • jeeksa080823

    Norrsken:
    Lite sent svar kanske, men han blev 32 år i lördags.
    Visst är det gott med sushi?!!! Det är nog min favoriträtt,köpte du på Minako i Södertälje? De har den bästa och godaste sushin tycker jag.

  • jeeksa080823

    I min bukett vill jag ha grönt och vitt. Funderar på vita och gröna rosor, orkidéer och murgröna. Definitivt murgröna iallafall, den kommer även finnas med i dukning och dekoration har jag bestämt.

  • jeeksa080823

    Buhu sitter här och är ledsen... Vi diskuterade vår budget härhemma idag och *suck* troligtvis kommer vi behöva skjuta upp bröllopet för att kunna ha råd.
    Känns extra tråkigt eftersom vi bestämde nästa år istället för i år, som vi först hade tänkt, för att ha råd och så blir det så här.

  • jeeksa080823

    Pumpkin:
    Nja det är väl inget direkt som har hänt men sambon ska börja plugga i höst och jag är fortfarande mammaledig så ekonomin är inte den bästa fram tills jag börjar jobba igen nästa år. Vi såg väl kanske med mer realistiska ögon på allting nu. Tråkigt iallafall, men vi kommer inte avboka ifall vi på nåt sätt ändå lyckas få ihop det, så jag kommer hänga kvar här och planera precis som vanligt så får vi se närmare vad som händer.

  • jeeksa080823

    Stjärngudinnan:
    Tack för din tanke. Det kommer säkert vara en 10000 som kommer fattas. Tyvärr. Vi vill inte ta ett lån, det räcker med m2b:s csn lån som kommer tillkomma. Dra in några poster går nog inte heller då kommer det till slut inte vara det bröllopet som vi vill ha, vi har ändå dragit ner på massor just för att ha råd. Men vi får se, om vi får dagisplats i januari så kommer jag jobba och då kommer vi säkert ha råd men får vi ingen så får vi skjuta på det några månader.
    Lucy:
    Jättefina buketter!
    Pumpkin:
    Jättefina skor, såg dem på rean. Jag köpte ett par på rean på skopunkten, liknande dem du tittade på, som jag nu börjar fundera på att jag kan ha på bröllopet. Kostade bara 99 kr!!!

  • jeeksa080823

    Jenny_Åland:
    En tanke till dig. Vet hur det är! Men min farmor återfick aldrig medvetandet, tyvärr. Njut av den tiden ni nu får tillsammans även om det inte är samma morfar!

  • jeeksa080823

    Skopunkten är alltid bra, man får alltid med sig fler skor mot vad man tänkt. Gillar verkligen deras affärsidé!

  • jeeksa080823

    Välkommen _elin_!

    När "smäller" det?

  • jeeksa080823

    _elin_ :

    Vi har den 9 aug 2008, eventuellt ska vi skjuta upp det några månader, men nån gång under 2008 blir det iallafall

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6