• Maggies

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Ina: Tack.

    MrsNyberg2B: Tack, jag hoppas verkligen att den passar... Kommer med fler bilder när jag fått hem den.

  • Maggies

    ~Norrsken~: Tack.

    Jag får inte heller ha slöja för min m2b, men jag hade iofs redan uteslutit det. Fast det hade ju varit snyggt...

  • Maggies

    Sam&Bojan: Storslagna planer med hela världen. Kul för er!

  • Maggies

    madlin: Har du fått din klänning? Det har jag totalmissat! Har du provat den? Var den bra? Har du nån bild?

  • Maggies

    Hej tjejer. Jag har inte hunnit vara inne här på några dagar. Det har hänt mycket i veckan. Det har inte funnits så mycket tid till att tänka på bröllop, förutom att vi har träffat prästen och pratat igenom hela vigselakten och bestämt psalmer och annan musik.

    Jag kommer igen om ett tag, hoppas ni inte glömmer bort mig så fort.

  • Maggies

    ~Norrsken~: Åh, jag såg nyss bilderna. Jättefin kyrka! Jag hade tänkt ta bilder när vi var i vår kyrka i torsdag, men jag glömde det i allt virr-varr av andra tankar. Så kan det gå.

  • Maggies

    Okej, en liten update från mig då. Anledningen till att jag inte har hunnit vara här så mycket de senaste veckorna är att fästmannens föräldrahem brann ner för drygt två veckor sen. Ingen skadad, men mycket att tänka på efteråt. Så det har inte hunnit bli så värst mycket bröllopstänk den sista tiden.

    Över till lite roligare nyheter. Jag har fixat frisör. Ska dit måndagen före bröllopet och göra provuppsättning. Hon sa att hon inte är så bra på uppsättningar, men att det nog skulle gå bra om det var en enkel uppsättning. Håller på att göra vigselprogram och lite annat småpyssel också. Det står lite still kring middagsmaten. Min nya klänning kommer imorrn. Mycket att tänka på såhär på sluttampen, men samtidigt så roligt!

    Hoppas ni har det bra och att bröllopsplanernga går bra för alla. Nåt spännande nytt som hänt som jag har missat? Har inte orkat läsa igenom riktigt allt ni har skrivit.

  • Maggies

    Jag har fått paket från Kina.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6