• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Det där är ju regelrätt mobbing!!!

  • Pumpkin

    Tjoho, nu har vi fått en visning inbokad på lördag - på en lägenhet i samma hus som Ina

  • Pumpkin

    Alltså i samma hus som hon (och Adam och bebisen naturligtvis) bor

  • Pumpkin

    Nu ska jag ta och fara hem och göra det sista - om en timme senast hoppas jag att vi är på väg. Jag är så äckligt stressad så det bara kryper i kroppen på mig.

    Hörs tjejer, vet inte om jag tittar in här på väg ner i bilen eller om det blir imorgon eller så.

    Kram på er! And wish me luck tomorrow

  • Pumpkin

    Nu är vi på väg! Kom iväg mycket senare än tänkt och sen var vi tvungna att stanna för att kolla däcken eftersom det vibrerar så i bilen. Vi har dock inte lyckats lista ut problemet än så vi kör på.

  • Pumpkin

    Meh, är jag en sån babblare alltså? Det tyckte de nog på intervjuerna idag också

    Hur som helst så har intervjuerna gått bra idag, alla 3 som intervjuat mig har sagt att jag är perfekt för de olika jobben, så vi får väl se vilket jag får och vilket jag tar Känns skönt att vara uppskattad i alla fall!

    Sen har vi tittat på hyreslägenheter - de var HEMSKA allihopa. Usch vilken mardröm, och inte vill man renovera själv heller för man får ju inget för det sen

    Däremot den första BR:en vi tittade på... Åååh vilken dröm, I love it! Ljus och fräsch med världens underbaraste balkong - den ska vi bjuda på!

    Den andra (och sista för idag) BR:en var ett riktigt renoveringsobjekt (typ riva tapeter och golv i alla rum, riva köket osv...) så den ska vi inte gå vidare med.

    Nu är jag döööd för vi kom inte fram förrän kl. 02.00 inatt och jag var upp 5.35 imorse och har sen dess inte vilat en sekund. Så nu ska vi ta oss till hotellet, få oss lite mat och sen bara mysa

    Vad händer hos er tjejer då?

    Ina: Imorgon kl. 11 ska vi kolla på er grannlägenhet

  • Pumpkin

    Jaja, jag är en babbelmaja

    Tack! Skönt att intervjuerna är över i alla fall

  • Pumpkin

    Ina: Ja precis, det var i Bårstabergen. Den var så underbar så jag nästan glömmer bort att det faktiskt "bara" är en 2a. Men den är ju ändå på 74kvm och förrådet i lägenheten går definitivt att använda som gästum/datarum/barnrum om man skulle vilja det

    Tråkigt att ni inte är hemma, men hey, vi flyttar ju snart ner så

    vårbrud: Ja det låter som att du hade en bra dag igår, kul att kolla på vigselringar och allt!

    Nu ska vi göra oss i ordning och åka till Södertälje igen. Har bott på hotell i Haninge inatt och känner mig hyfsat utvilad. Och frukosten gick ju inte av för hackor kan jag ju säga!

    Ha en bra dag girls!

  • Pumpkin

    Hihi, ja nu har jag träffat både Ina och hennes blivande make IRL Det var jätteroligt, känns bra att man känner nån lite sådär när man flyttar ner. Får hoppas att det blir mer umgänge sen!

    Lägenheten vi tittade på idag (vägg i vägg med Inas) är inte heller aktuell för oss. Köket är alldeles för litet och det är massa småfix på den. Just det skulle väl vara helt OK om det inte vore för att utgångspriset låg så högt, men nu gör det det så...

    Vi är alltså fortfarande inne på 2an och jag har suttit och pratat med mamma om den idag och hon har ställt massa smarta frågor och hittills har vi inte hittat nått fel på den Vi är nog villiga att gå ganska högt i budgivning på den om vi måste.

    Brud 2008 och Lucy: Det är klart det är kul att kunna träffas IRL och diskutera bröllop och allt sånt, även om det är jättetrevligt att göra det här också Men du Brud 2008 kan ju träffa resten av pinglorna som bor i Göteborg i alla fall Och Lucy får helt enkelt flytta lite närmare civilisationen

    MrsNyberg: Är sambon borta på jobb eller?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6