• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Brud 2008
    Missat lite varför du är sjuk, men er situation låter inte rolig. Kan ju vara skönt o ha nåt o se fram emot - man behöver ju inte ha ribban så hög. Många kramar

  • madlin

    stjärngudinnan: Ja, nu är lägenheten jättefin. Kan meddela att det inte heller är kul o bo i smeten av renoveringen, så det är skönt att man äntligen är klar!

    Ska ni köpa ny lägenhet? :)

  • madlin

    ~Norrsken~
    Har du hittat några ännu? Jag har inte börjat tittat, borde kanske göra de så man kan gå in dom så man slipper skavsår :S
    Några tips var man ska kolla?

  • madlin

    ~Norrsken~
    Dinsko har 2 stycken som jag kanske skulle kunna köpa, skopunkten har jag glömt bort o kollat! Måste dit bums!

    Jag får sällan skavsår, men vill inte riskera att få de på bröllopsdagen :/

  • madlin

    stjärngudinnan: va skönt med lite större, kommer säkert bli finfint när ni är klar :D

    Cia-bruden: dig känner jag igen sen jag började hänga här, kul o se dig här igen. Hoppas du kan övertala sambon att satsa på 2008!

  • madlin

    Och nu är jag här o smyger runt, ska strax fixa iordning mig och åka köpcentrum runt för att jaga skor till mig, skjorta och slips? till sambon, matchande kuvert till inbjudningarna och krimskrams man kanske kan piffa upp dom med.

  • madlin

    ~Norrsken~ & Lucy_
    Ja de är inte helt fel o ha en shoppindag med sambon - han är riktigt rolig o ta med sig o handla. *s* Inga suckar eller rullande ögon här inte!

    Blir väl att man äter ute med, händer inte så ofta då de inte finns några direkta mysiga matställen i våra hemtrakter. Men nu åker man längre bort med större utbud, då får man passa på!!

    Va svårt med budningen, de brukar vara så att krämar man på lite istället för att höja 5, 10 åt gången så brukar många dra öronen åt sig o backa.

  • madlin

    ~Norrsken~: precis, vi själva drog åt oss öronen när vi budade på hus och nån la till 75 över vårat.. lite väl tyckte vi då *s*

    Lucy_: man har ju varit med om riktiga tråkmånsar till ex, de stannar i bilen även när man bara ska in o handla på ICA typ!
    Vi bor i södra Dalarna, Avesta! Läge o skaffa barn.. uj.. va svårt... vet inte.. när de känns rätt??

  • madlin

    klurigt med budgivning ju, risker man få ta - kan ju bli så om man lägger enbart 5/10 åt gången så kanske man trissar om varandra och slutbudet blir högre på så vis med.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6