Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Brud 2008: Jag har inte varit iväg under helgen men hade besök av mina föräldrar igår och eftersom de inte vet om våra planer än, så kunde jag intre gå in på BT. Gissa vad det första jag gjorde var när jag vaknade.. Kan det kallas beroende? Tråkigt att höra att du inte mår bra! Får du någon hjälp? *tänker på dig*

    Norrsken: Vad tråkigt att din mamma inte riktigt förstår att det blir kärvt för er att åka med till Polen. Hoppas ni kan komma fram till en bra lösning! Idag ska vi också börja packa. Vi gick igenom större delen av vårt förråd i tisdags och blev precis som du förvånade över vad man samlat på sig för saker genom åren. Det kommer bli några sopsäckar med skräp!

    Vårbrud: vad duktiga ni har varit. Det låter som nästan allt är klart nu eller vad har ni kvar? Måste kännas skönt!

    madlin: Har ni renoverat hela lägenheten? Längtar tills jag får sätta igång och inreda vår nya lägenhet. Det är så kul. Borsett från allt städande efteråt!

    Ina: Jättesöta skor! Ska du ha dem på ert bröllop i oktober? För ni skulle gifta er då va?

  • stjärngudinnan

    madlin: Nej, vi har inte köpt en lägenhet utan fått en ny hyreslägenhet. Vi har väntat i ett år på att få en trea i samma område som vi bor i nu. Vi ska inte renovera men måla om i hela lägneheten utom hallen.

    Norrsken:Då kommer vi ägna oss åt samma saker idag. Jag kom precis hem från träningen och nu ska vi börja packa ner alla böcker. Två stora bokmalar, samlar på sig en hel del böcker! *suck* Packa ner allt är så mycket tråkigare än att packa upp det i det nya boendet.

  • stjärngudinnan

    Hmm, den där smileyn smög sig sig in på ett konstigt sätt..

  • stjärngudinnan

    Ina: Vilken härlig dag. Pizza , mmmm.

    Norrsken: När är budgivningen klar? Nu har vi packat ner alla böcker och cd skivor här.. går sakta men säkert framåt.

    Brud 2008: Vad härligt att höra att dte känns lite bättre idag!

    Lucy: Hur går det för er i planeringen?

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Då missförstod jag dig. Trodde nu hade lagt det högsta budet på lägenheten och att ni väntade på om någonm skulle bjuda över, därav min fråga. Om du är fundersam, så fråga mäklaren varför det är sådan skillnad!

  • stjärngudinnan

    Norrsken: men 100000 låter mkt för 500 meter! Jag skulle nog fråga....

  • stjärngudinnan

    Hej på er! Smiter in en snabb sväng medan jag väntar på mitt nästa besök.

    Norrsken: GRATTIS!!! Vad kul att ni fick lägenheten! Hinner inte titta på era bilder just nu men ska göra det senare och försök att inte ta åt dig av andras dumma kommentarer. Ibland är man mer mottaglig för sånt, jag vet! Blir själv mer mottaglig för sådant när jag är stressad.

  • stjärngudinnan

    Ina: Vad taskigt av chefen! Säg till honom att även muntliga avtal är bindande! Tyvärr är det så att det är upp till dig att bevisa att ni hade ett avtal men har han lovat dig heltid så är han egentligen bunden till det!

  • stjärngudinnan

    madlin: Nej, vare sig mina eller min sambos förlädrar vet att vi ska gifta oss ännu men vi är ju heller inte förlovade ännu. Sambon har inte fått tummen ur än men jag har mina aningar Så fort ringen är på fingret kommer vi nog berätta för samtliga.

    Brud 2008: som du sa, så kommer jag nog vilja berätta för alla att jag ska gifta mig. Stackars mina arma vänner, kollegor osv

    Norrsken: Aj då! Vi får hålla tummarna att det löser sig för er. Lasse kanske kommer att tjäna mer eller så kanske du får ett annat jobb..

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Jag tycker du ska kontakta Kidde. Min sambo pendlar över en timme enkel väg till jobbet och jag ca 45 minuter och det fungerar alldeles utmärkt. Man kan sova, läsa osv... Förösker peppa

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6