• Brud 2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    MrsNyberg2B: Ja, det får nog bli så att vi drar ner på gästerna. Men som gästlistan ser ut nu behöver vi "bara" sra ner 5 gäster, problemet blir om någon får för sig att skaffa pojkvän/flickvän ;)

    Norrsken: Du får hitta på något kul att göra på tåget/bussen på väg till jobbet :)

  • Brud 2008

    Norrsken: tur att det är bra arbetstider, där vi bodde innan hade jag och Henrik en timme till skolan och jobbet (det är på samma ställe för övrigt :)), och han börjar ofta 6,45, inte så kul... Tur att vi flyttade :)

    MrsNyberg2B: skönt att någon säger att man inte tvunget måste bjuda in respektive som dyker upp sådär, det känns som att man är oartig, men vad ska man göra? Lämna några platser till folk man inte har träffat ännu? :D

  • Brud 2008

    Inte mer än vad jag gjorde... vi är medbrottslingar i mord :p

  • Brud 2008

    Hoppas att du får ett jobb snart så du slipper skicka in så jäkla många ansökningar ;)

  • Brud 2008

    Jag och min syster har varit och handlat kläder till min kusins bröllop, och nu sitter vi hemma och pustar ut...

  • Brud 2008

    Ina: han får väl ställa upp och äta det du vill ha
    Jag fasar lite för hur jag kommer att bli när jag blir gravid, jag kan redan nu snöa in totalt på någon maträtt och äta det typ varje dag :)

  • Brud 2008

    Norrsken: Det lär ju bli jobbigare med allt ni ska hinna med än att jobba ;)

    Det där med sex kan vara lite laddat ibland, jobbigt när inte båda vill samtidigt, och det finns ju en del som kan få en att tänka på annat än sex

  • Brud 2008

    Jovisst, ni kommer att ha en riktig höjdarhelg ju!

  • Brud 2008

    Vad dött här var ikväll...
    Jag och mamma bestämde att vi ska binda en provbukett snart, jag har ingen lust att lägga så sjukt mycket pengar på blommor :) Så nu ska jag försöka hitta en massa bilder så vi har nåt att gå på...
    Det känns nästan konstigt att prata bröllop nu, vi gör ju knappt det längre ;)

  • Brud 2008

    Jovisst blir det det, men med tanke på vår budget som redan är uppe i svindlande summor så känns det som att jag prioriterar buketten rätt lite... Men vi får se sen när jag har gjort ett försök, ni får vara mina kritiska domare ;)
    Jag hade tänkt mig något hängande med murgröna eller så, men jag är inte helt säker på vad jag vill ha... Jag får leta lite mer och se vad som är okej pris på i juni ;)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6