Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken
    Grattis till lägenheten!!!!!!!!

  • vårbrud2008

    Ikväll ska vi träffa kocken och det ska bli så roligt........!!!!!!!!!!!!

  • vårbrud2008

    Nu är vi hemma igen. Kocken hade inte vårt nummer, eller rättare sagt han hade slarvat bort det, och skulle ha ringt. Han hade fått in en stor beställning och hade inte tid för oss mer än i en halvtimme så det blev ingenting bestämt. Är rätt så besviken faktiskt. Sen vet jag inte om jag tycker så bra om kocken heller, tycker han försöker styra oss för mycket men min M2B säger att det är hans försäljningsknep och så är det säkert. Men det uppskattas inte av mig.

    Brud 2008
    Vi har bestämt huvudrätten (hjort), men inte mer. Har bokat en ny tid om några veckor och hoppas att det blir av på riktigt. Vi vill gärna att kocken ska komma med förslag, men han verkar inte så villig. Vill nog mest att vi ska bestämma maten så att han kan bestämma dyra viner som jag inte vill ha eller betala för.

    Mina föräldrar sa själva att de kunde bidra med en LITEN summa pengar när jag diskuterade bröllopet några veckor efter de fått reda på att vi skulle gifta oss. Då hade de haft lite tid på sig att smälta det hela och sen diskutera i lugn ro. Min svärfar sa för några år sedan att han kunde bidra med en summa och upprepade det själv när vi sa att vi skulle gifta oss. M2Bs mamma däremot frågade vi bara och än har vi inte fått något svar så vi tolkar det som att vi inte får några pengar.

  • vårbrud2008

    Sitter i soffan med sonen i knäet, han har feber och är jättehängig. De ringde från dagis i eftermiddags och frågade om jag kunde hämta honom. Fick ringa runt lite och fick till slut tag på min pappa som fick åka och hämta sonen. Jag skulle stänga idag, min sambo var i Lund och min mamma hos frissan. Ingen bra dag men det ordnade ju sig.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Läser om Gilmore Girls på nätet, men ser det inte förrän det visas på tv.

    MrsNyberg2B
    Harry Potter gillar jag också. Hur var sista boken???? Dog både Voldemort och Harry eller??? Har boken kommit på svenska eller bara på engelska???

    Skönt att operationen gick bra!

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Homestylingen blev ju bra. Har ni fått något bud ännu???

  • vårbrud2008

    Var i Göteborg i helgen och hittade ett par marinblåa chinos till sonen. Tänkte att han kunde ha dem om vi inte hittar några svarta som verkar vara omöjligt att få tag i till små pojkar.

    Har fått vårt inbjudningskort från kortdesign och vi blev super nöjda. Frågan är hur man gör nu för att bekräfta att allt stämmer och att man vill ha resten. Någon som vet????

  • vårbrud2008

    Godmorgon alla!
    Idag har jag semester och det är hur skönt som helst. Det behövdes. Var iväg på barndop hela dagen igår så idag blir det lite lugnare. Fika med sambons farmor och mathandling. Det får räcka.

    Madlin
    Jag har beställt våra kort från Kortdesign och det blev vita kort med silvertext, eftersom vårt färgtema är vitt, silver och grönt. Har fortfarande inte klurat ut om korten kommer hem nu eller om man måste kontakta företaget. På hemsidan står det bara att de tar längre tid att få korten om man har valt korrekturläsning.
    Mysig lokal ni har hittat.
    Vi ska ha vårt på ett hotell i grannbyn och det går i samma stil som er lokal så det blir nog jättemysigt. Gillar den gamla stilen mycket.
    Fin klänning!!! Jag beställde också min från 1koo och fick den på skärtorsdagen. Den är lite stor, men går förhoppningsvis att sy in, men annars är jag supernöjd. Kolla in vår weddingannoncer så får du se den. Jag gav 1240 kr för allt.

    Sängdiskussionen = vi har en 1,60 säng och det räcker väl till oss, sonen, tiger, nasse, ior och Nalle puh??:)

    MrsNyberg2B
    Jag har köpt Harry Potter böckerna efterhand som de har kommit ut på svenska, men nu har man fått vänta länge tycker jag. Det ska bli spännande att se hur det gåt för Harry och de andra.

    Flyttantal = 8 gånger och det tycker jag räcker långt. Gillar inte alls att flytta.

    Stjärngudinnan
    Välkomen in i allergigruppens pankbok!!!!
    Har haft mina allergier sen jag föddes och det är inget roligt att gå och hämta ut medicinen men jämna mellanrum. Inget bra för plånboken??:(

  • vårbrud2008

    madlin
    Jag beställde min klänning precis innan nyåret så de började inte med den förrän 1 mars, men sen var den här på skärtorsdagen, så ca 5 veckor tror jag det tog.

    Ja, det var tur att den var stor istället för för liten. Nu går det ju att fixa till den och det känns skönt.

  • vårbrud2008

    Nu är vi hemma igen efter en fika hos sambons farmor, som fyllde 88 år förra lördagen, och en runda på Maxi. Sambon och sonen klipper gräset och jag har städat nästan hela huset. Puh.....
    Passar på att ta ett ryck när sonen är ute så man får städa ifred. Annars brukar jag städa undan och han plocka fram.

    madlin
    Nej, jag mätte inte galet. Jag var ju gravid när jag tog måtten men bara i 3 månaden, och vi hade bestämt datumet till våren 2008. Då skulle jag först ha fött barn och sen vet man ju inte hur mycket man går ner i vikt efteråt så det var olika själ. Men nu blev ju inget av detta av, så jag hoppas att det går att sy in klänningen i augusti. Min granne är syslöjdslärare så jag hoppas att hon kan hjälpa mig.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6