Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken: Nä, men vad jobbigt. Synd att de inte tog hand om nyckeln direkt! Hoppas dte löser sig! Har ni någon extranyckel, så att ni kan använda bilen?

    Brud 2008: Har precis puffat lite Låter som en jättehärlig dag! Vart var du och badade? Själva har vi ägnat dagen åt matinköp, uppackning av resväckor och tvätt

  • stjärngudinnan

    Nu är vi precis hemkomna och har berättat för bådas resp. familjer om bröllopet. Vi fick jättebra reaktioner. Min mor fällde nästan en glädjetår och har förhört sig om alla planer, mycket babbel blev det . Min sambos familj blev först väldigt överaskade och helt stumma men efter ngn timme när det började sjunka in var de väldigt glada. Båda våra familjer har erbjudit sig att hjälpa till lite ekonomiskt, vilket är jättekul!

  • stjärngudinnan

    *puh* Flytt i högsommarvärme är inget roligt!! men vad ska man göra, bara att bita i dte sura äpplet

    Madlin: Ja, det känns jättekul att alla stöttar oss och tycker att det ska bli roligt! Igår pratade jag med den ena av de två personer som vi hade tänkt ha som toastmadamer och hon ställde gärna upp.

    luckymon: Välkommen!

    Ina: Oj. Jag kan också tycka att det kan vara jobbigt att vara från varandra men ibland kan det vara bra att få sakna varandra!

    Brud 2008: Åh, blir så avis på din helg. Jag vill också bada...

  • stjärngudinnan

    Morning

    Lucy: Nu är det nära! Vad spännande. Har ni mycket kvar att ordna eller börjar saker falla på sin plats?

    Madlin: Ja, det var roligt! Hon ville gärna vara med och planera också och då har jag ett bra bollplank. Hon har varit på mycket bröllop och kan ha bra tips!

    Ina: Åk inte till Marocko, verkar vara farligt att åka dit i ditt fall! Andra förslag är Bali, andra afrikanska länder såsom Zanzibar eler Tanzania..

    Norrsken: Vad skönt att det kändes bra första dagen på jobbet!

    Själv är jag hemma från jobbet idag. Har fått en cysta och en infektion i ett gammal operationsärr och har fått en akuttid på Sahlgrenska klickan tre idag
    Gör riktigt ont!

  • stjärngudinnan

    Hejsan tjejer!! Hoppas ni inte har glömt mig?? Har bara haft så mycket med flytt och min systers bröllop att jag inte har hunnit sätta på datorn ens en gång

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Vad trevligt!!! Hur är det? Har dte hänt ngt särskilt under tiden jag har varit borta? Håller på och skummar igenom det jag missat.. Ska ni byta datum?

  • stjärngudinnan

    jeeksa: Jag fyller 27 i höst och min m2b fyller snart 30.

  • stjärngudinnan

    Norrsken: 5 juli är ett mycket bra val, för då gifter vi oss, klockan 15:00 är ännu bättre för då gifter vi oss exakt samridigt

  • stjärngudinnan

    Det är bara bra med mig.. Det har varit lite mycket bara med flytt och allt, men vi börjar komma iordning i vår nya lägenhet nu. Det har inte funnits så mycket tid över till något annat faktiskt, så brÖllopsplanerandet har legat nere ett tag nu.

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Japp!! Vi får hjälpas åt med att hålla nerverna i schack och önksa fint väder

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6